Haglöfs Gram Gravel Women - ID: A029643

HaglöfsHaglöfs Gram Gravel Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Haglöfs Gram Gravel Women fra Haglöfs

Haglöfs Gram Gravel er designet i samarbejde med Asics® for at opnå den perfekte sko, der kan bruges fra dør-til-trail. Den har en beskyttende tunge og ekstra polstring, der giver komfort og ekstra støtte til mange aktiviteter.
 • Tunge der sikrer, at ingen sten gennemtrænger i skoen
 • Lomme til snørebånd
 • Ikke-absorberende materialer, således at vægten ikke stiger i fugtige forhold
 • 3M refleks på hælen
 • Ekstern counter hæl for komfort og beskyttelse
 • Beskyttende plade, der beskytter foden mod sten og grene
 • TPU forstærket tå for mere beskyttelse og komfort
 • Solyte materiale i mellemsålen med forbedret dæmpning, reduceret vægt og øget holdbarhed.
 • Gel®-puder i hæl og forfod giver god stødabsorbering
 • Ahar + ASICS høj slidstyrke Gummi anvendes til foring udsat kontaktflader
 • DuoMax dual-density mellemsål system giver øget støtte og stabilitet
Egenskaber for Haglöfs Gram Gravel Women:
Udvendigt materiale: Syntetisk
Letvægtsmodel: Nej
Ydersål: Gummi
For: Syntetisk
Metalpigge: Nej
Vægt pr. sko: 265 g
Reflekser: Ja
Drop: 10 mm
Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!