Haglöfs Jakke - Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Haglöfs Jakke

(235 varer)

Hos Outnorth finder du Haglöfs’ jakker, der har robuste eller bløde overflader, gode isoleringsegenskaber, ligesom vi forhandler jakker i Gore-Tex materialet, hvorved de er egnet til forskellige aktiviteter. Kig efter Bluesign-certificeringen, da produkter med dette mærke er produceret på bæredygtig vis. På nogle jakker ser du en "Take Care"-label, der angiver, at jakken er Bluesign-certificeret, fremstillet af genbrugsmaterialer eller fremstillet af et økologisk bomuld.

Vælg jakke efter aktivitet

Hos Outnorth finder du Haglöfs’ jakker i forskellige materialer og designs, og der er noget for både mænd og kvinder. Jakkerne fungerer lige så godt til hverdag som et ekstra varmt lag under overfrakken eller en dag i de nordiske fjelde. Har du brug for en jakke, der kan håndtere våde forhold, anbefaler vi modeller i Gore-Tex materialet. Hvis du ønsker at holde på varmen, men vil undgå en tung dunjakke, kan du vælge en ultralet model, som fås i mange forskellige farver og med en forskelligartet finish. Er du ekstra kold, kan du vælge en dunparka i en længere model, der dækker bagen. Hos os finder du desuden jakker til skieventyret, og de er tilpasset dette formål, og de er samtidig udstyret med praktiske lommer og funktioner. Blandt produktsortimentet finder du også jakker, der er designet til klatring og tilbyder smarte funktioner som en klatrehjelmkompatibel hætte og vandafvisende lynlåse.

Find din favorit

Vælg og vrag fra Haglöfs’ sortiment og find din nye favoritjakke. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, når det kommer til dig selv. Du fortjener det bedste. Med en solid jakke bliver din dag og dit udendørseventyr både sjovere og nemmere, og du kan føle dig sikker på, at Haglöfs’ jakker leverer varen. Find din favorit i dag!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!