Haglöfs Sko - Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Haglöfs Sko

(72 varer)

Mærket Haglöfs stammer fra Skandinavien, hvilket tydeligt mærkes i deres skodesign. Skandinavien giver ideelle betingelser for at fremstille robuste og holdbare sko til udendørs aktiviteter. Her har vi både kulde, is og regn. For ikke at nævne skove, bjerge og moser. Alle disse parametre har spillet en rolle i udviklingen af ​​Haglöfs’ sko. Med andre ord kan du stole på dine sko fra Haglöfs.

Gå længere med Haglöfs

Vi tror, at du kan finde den ønskede sko her hos os, da vi tilbyder en bred vifte af sko fra Haglöfs. De fås i et væld af forskellige modeller og stilarter. Vil du have en sko, der virker til hverdagsbrug, tilbyder vi dig både sneakers og støvlemodeller, men også de lidt grovere vandremodeller med enten et højt eller lavt skaft. Skal du vandre i et skovmiljø med en høj vegetation, anbefaler vi et par sko med et højt skaft, så du beskytter benene. Flere modeller er vandtætte og er ergonomiske for foden, mens andre modeller er mere farverige. Du kan også finde de mere neutrale og klassiske sko i et moderne design til både kvinder og mænd. Flere modeller er fremstillet af et Gore-Tex materiale, hvilket gør skoen vandafvisende, mens åndbarheden er ideel til våde eventyr og brug i vintersæsonen.

Find dine nye favoritsko

Tag dig god tid og gennemse udvalget for at finde præcis den sko, der passer dig allerbedst. Et par sko fra Haglöfs er komfortable og holdbare, og de kan anvendes til flere forskellige anledninger, ligesom de kan klare et varierende terræn. Vælg dine personlige favoritter og opdatér skogarderoben med nogle rigtig gode sko!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!