Hypna 3S - ID: 410590-1

HaglöfsHypna 3S

Mere info

Mere om Hypna 3S fra Haglöfs

Soveposer i gåsedun med et fint vægt/varmeforhold.

Til brug på tre årstider i de skandinaviske fjelde. Fås i to størrelser, for personer op til 183 cm og 200 cm.

Alle størrelser har en fodsektion med ekstra isolering til at holde fødderne varme.

 

 

 • Differentieret tilskæring.
 • Bokskonstruktion.
 • Dunfyldt kanal rundt om ansigtet for at øge bekvemmeligheden.
 • Tredimensionel hætte, der kan justeres med én hånd.
 • Dobbelte dunfyldte klapper med forstærkninger, så lynlåsen ikke irriterer.
 • Dunfyldt, justerbar termokrave.
 • Størrelse 200 fås med venstre- og 183 med både venstre- og højreplacerede, hellange, selvlåsende tovejs lynlåse med autolock. Venstre og højre sovepose kan kobles sammen.
 • Indvendig lomme.
 • Ophængningsstropper.
 • Pakkepose med kompressionsfunktion.
 • Opbevaringspose.

 

 

Vægt (ekskl. kompressionspose):

200 cm: 1410 gram
183 cm: 1310 gram

 

Comfort temp (EN 13537):

-2ºC T comf
-9ºC T lim
Extreme temp (EN 13537):

-27ºC T ext

 

 

Fabrics:
R488
30 denier downproof polyamide ripstop fabric developed for down sleeping bags. Light, water repellent and with high vapour permeability.
Weight: 49 g/m²
M598 Lining
30 denier downproof polyester plain fabric developed for technical down sleeping bags. Very light with good wicking properties.
Weight: 45 g/m²
210D Oxford Polyamide with PU-coating (stuff sack)
210 denier texturised polyamide fabric with good abrasion and tear resistance. PU-coated and waterproof.
840D Oxford bluesign
840 denier Polyamide fabric with good abrasion and tearing
strength. PFOS/PFOA-free water repellent treatment.
Water column: >1,500 mm
Weight: 358 g/m2

Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!