L.I.M Essens Jacket Men - ID: A065507

Ny!

HaglöfsL.I.M Essens Jacket Men

Størrelseguide Mere info

Mere om L.I.M Essens Jacket Men fra Haglöfs

Essensen af lethed. Denne L.I.M Essens Jacket fra Haglöfs yder stor varme ved meget lav vægt takket være dens ekstreme lette og holdbare stof og de benyttede, førsteklasses 800 CUIN bæreevne gåsedun, den er fyldt med. Den er behandlet med en DWR-imprægnerering uden flourocarbon, så god at fyldet forbliver tørt i op til 10.000 minutter ved eksponering under våde forhold. Passer smukt, er behagelig og fylder meget lidt pakket ned. Den er så let, at du måske ikke bemærker, at du har den på - men så varmende og beskyttende, at du er glad for, at du har. Herrestørrelser.
 • Ekstremt letvægtsstof på ydersiden og med for i 7D udformning
 • Mini kassevatteret udformning stabiliserer gåsedunene i 800 cuin bæreevne
 • Overfladerne er DWR-imprægnerede uden fluorocarbon, og hjælper med at afvise snavs og vand
 • Lynlås i fuld længde med vindstopper og indbygget hagebeskyttelse
 • To åbne håndvarmerlommer
 • Strækbare ærme- og underkanter: komfort uden ekstra vægt
 • Faconsyede ærmer
 • Længde midt bag 77 cm (herrestørrelse L)

Materialer: 100% Polyamid, ultralet dunproof 7D mini-ripstop stof, 19 g/m².
Isolering: H2O Down PLATINUM 800 CUIN bæreevne førsteklasses kvalitet Gåsedun, (90 % dun/10 % fjer). behandlet med Nikwax® for at opretholde langvarig præstation også under fugtige forhold og for at fremskynde tørretiden. Sporbart og bluesign® godkendt. Dunvægt: 70 g (størrelse L) Indeholder ikke, tekstildele af animalsk oprindelse.
Egenskaber for L.I.M Essens Jacket Men:
Bæredygtighed: Bluesign
Fill Power: 800 CUIN
Vandtæt: Nej
Vægt: 155 g
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Nej
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Nej
Polstring: Gåsedun
Andel dun: 90 %
Andel fjer: 10 %
Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Dunjakker

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!