Lex Q 80 - ID: 240002

kampagne

HaglöfsLex Q 80

Mere info

Mere om Lex Q 80 fra Haglöfs

Lex er Haglöfs største og mest avancerede trekkingrygsækserie. Kompromisløse materialer og detaljer gør denne rygsæk utrolig let på trods af dens store rumindhold og mange funktioner.

 

 • Solid adjustable system. Integreret bæresystem og justerbart bagpanel. En stabil, men hurtig indstilling i højden efter din ryglængde ved hjælp af velcro (41-50 cm)
 • God plads til hovedet
 • Brede og tykke skulderremme udstyret med stropper til tilbehør, der hurtigt kan frigøres, og en fløjte på brystremmen
 • Ekstremt støttende hoftebælte med to stiklommer med lynlås
 • Integreret ramme (12 mm i diameter) gør den til vores mest stive rygsæk
 • Aftageligt 20-liters låg med trekantet udskæring og stretchpaneler til godt tilpasset teltopbevaring. Desuden meget store lommer med plads til f.eks. en ståltermokande. Indvendig lomme med lynlås med regnslag og bæreremme, som ændrer låget til en enkel dagturspose
 • Teltkompressionsrem under låget
 • Snelås med dobbelte snører
 • To små lommer med lynlås med nøgleholder inde i snelåsen
 • Opdeler i hovedrummet
 • Rum til sovepose med indvendig kompressionsrem og stor tragtåbning, der giver nem adgang
 • Lomme med lynlås på forsiden med afløb
 • Store elastiske sidelommer til vandflasker, teltstænger etc.
 • Sidelommer giver ekstra kompressibilitet
 • Hulstropfastgøringer rundt om rygsækken med kabelbøjleudstyrede stropper til nemt justerbar kompression på siden og fronten
 • Aftagelig holder på toppen til isøkse/vandrestav og stropper nederst, som kan stoppes ind

 

 

 

Material:
200D X-PACTM Polyamide
A four layer fabric combining:
200 denier Nylon, Black Polyester X-PL YTM at 22°, 0.25 mil PET
film and 50 denier polyester taffeta backing DWR.
Water column: >138 meter
Weight: 203.4 g/m²
210D Double Diamond Ripstop Polyamide
210 denier polyamide/ripstop fabric with "Diamond structure". PU-coated for improved waterproofness and durability. Extremely rip-resistant in relation to its weight. PFOS/PFOA-free water repellent treatment.
Water column: >1,500 mm
Weight: 172 g/m²
420D HD Oxford Polyamide
420 denier high density polyamide fabric with good abrasion and tearing strength. PU-coated in three steps for improved waterproofness. PFOS/PFOA-free water repellent treatment.
Water column >2000 mm
Weight: 220 g/m²

Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Vandrerygsække

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!