Matrix 40 - ID: A008368

kampagne

HaglöfsMatrix 40

Mere info

Mere om Matrix 40 fra Haglöfs

De mindste rygsække i Matrix-serien er designet til længere dagsture eller overnatningsture – så de er virkelig alsidige og lette. Udformning, materialer og egenskaber er udvalgt til at optimere funktion, bæreegenskaber og vægt.
 • Justerbart ContactTM-system til indstilling i højden efter din ryglængde (44-51). Bæresystem med skulderremme, som er fastgjort til det justerbare bærestykke. Skulderpuderne følger så brugerens ryghøjde for at give en individuel pasform
 • En 4 mm stålramme giver rygsækken stabilitet og fordeler vægten uden at gøre rygsækken tungere
 • Bæresystemet er designet til at passe til både mænd og kvinder
 • Delvist smigskårne skulderremme med dobbelt lag af tæt skum for at forhindre tryk på nakkemusklerne
 • Metalkrog til justering af brystrem
 • High loft-skulder- og lændepuder giver luftstrømning til ventilation af ryggen
 • Kompressionsrem i taljen, der trækkes fremad for at give let justering, og polstrede vinger for komfort
 • Udvendigt blærerum med adgang fra bagpanelet, der holder blæren adskilt fra resten af dit udstyr for at undgå risiko for lækage
 • Enkeltrumsrygsæk, der pakkes via panel
 • Lomme på forsiden med lynlås og nem adgang
 • Elastiksnøresystem på forsiden, der bruges til at presse oppakningen sammen
 • Dobbelte D-ringe og velcroremme til fastgøring af vandrestave
 • Sidelommer i stretchvævet stof
 • Indvendig lomme med nøgleholder
 • 1100 gram

Materiale:
210D Double Diamond Ripstop Polyamide
Material: 210D Polyamide ripstop fabric with “diamond structure”. PU-coated for improved waterproofness and durability. Extremely rip resistant in relation to its weight. PFOS/PFOA-free water repellent treatment
Water column: >1,500 mm
Weight: 172 g/m²
420D HD Oxford Polyamide
420 denier high density polyamide fabric with good abrasion and tearing strength. PU-coated in three steps for improved waterproofness. PFOS/PFOA-free water repellent treatment.
Water column >2000 mm
Weight: 220 g/m²
Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Vandrerygsække

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!