BLACK FRIDAY!     Dame   Herre   Børn   SUPER DEALS

Matrix 50 - ID: 241050

kampagne

HaglöfsMatrix 50

Mere info

Mere om Matrix 50 fra Haglöfs

Matrix er vores letteste trekkingrygsækserie. Udformning, materialer og egenskaber er omhyggeligt udvalgt til at optimere funktion, bæreegenskaber og vægt uden at gå på kompromis med slidstyrken. Smart design og kønsspecifikt bæresystem giver den bedst mulige pasform. • Justerbart Contact-system til indstilling i højden efter din ryglængde (43-50 cm)
• Vægtfordelende aluminiumsramme med plads til hovedet
• Bagpanel, bæresystem og hoftebælte specielt udformet til kvinder
• Bæresystem med skulderremme, som er integreret i skulderpuderne. Skulderpuderne følger så brugerens ryghøjde for at give en individuel pasform
• Delvist smigskårne skulderremme med dobbelt lag af tæt skum for at forhindre tryk på nakkemusklerne
• Metalkrog til justering af brystrem
• High loft-skulder- og lændepuder giver luftstrømning til ventilation af ryggen
• Udvendigt blærerum med adgang fra bagpanelet, der holder blæren adskilt fra resten af dit udstyr for at undgå risiko for lækage
• Fleksibelt/aftageligt toplåg med dobbelte lommer og nøgleholder
• Telt/reb bæres under låget
• Snelås med dobbelte snører
• Elastiksnøresystem på forsiden
• Dobbelte D-ringe og velcroremme til fastgørelse af vandrestave
• Fastgøringspunkter til liggeunderlag på forsiden
• Der er adgang til sidelommerne i stretchvævet stof fra både toppen og siden, så de fungerer som sidelomme og drikkeflaskeholder
• Sidelommerne har plads til en 1-liters drikkeflaske. Fingerstyrestropper, så det er nemt at få fat på drikkeflasken
• Soveposerum med indvendige kompressionsremme og opdeler
Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Vandrerygsække

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!