Men's Spire Mimic Jacket - ID: A126872

kampagne

HaglöfsMen's Spire Mimic Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Spire Mimic Jacket fra Haglöfs

Men's Spire Mimic Jacket fra Haglöfs. Denne jakke er fyldt med et bemærkelsesværdigt syntetisk materiale kaldet Mimic Gold, som - navnet antyder - kombinerer duns varmende kvaliteter, men også tilføjer enestående præstation under våde forhold. Herrestørrelser.
Strategisk placerede ikke-vatterede områder muliggør større bevægelsesfrihed, men er isoleret med en syntetisk plade - hvilket betyder, at der ikke er nogen kuldebroer. Jakken har også indsatse i strækbar fleece under armene og ved håndledsmanchetten til strækbarhed og komfort. Fremstillet med DWR-behandlet Pertex® skalstof.
 • Isoleret med Mimic GOLD, et specielt kunststofmateriale, der er blæst ind for at sikre høj varme og minimal fugtoptagelse
 • Letvægts riv og vindafvisende Pertex® materiale behandlet med DWR uden fluorocarbon
 • Ikke-vatterede områder er fyldt med QuadFusion™-ark, designet for større bevægelsesfrihed og færre kuldebroer.
 • Strækbare fleece under arme og håndled giver stretch og komfort
 • To håndvarmerlommer med lynlås og en brystlomme
 • Faconsyede ærmer
 • Elastisk ved manchetter og fald for komfort og opretholdelse af varme
 • Vislon lynlås foran og på brystlomme
 • Længde midt bag: 77 cm (Herrestørrelse L)
 • Modellen er 188 cm høj og bærer størrelse L

Materiale: 100 % polyamid
Isolering: 100 % polyester
Egenskaber for Men's Spire Mimic Jacket:
Materialevægt: 50 g/m2
Pasform: Normal
Bæredygtighed: bluesign
Fyldevægt: 107 g
Vandtæt: Nej
Vandafvisende: Ja
Vægt: 460 g
Hovedmateriale: Polyamid
Polstring: Let polstret
Hætte: Nej
Antal lommer: 3 stk
Vindtæthed: Nej
Manchetter med tommelfingerhul: Nej
Polstring: Polyester
Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Mellemlagsjakker

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!