Nengal Pant Men - ID: A045274

kampagne

HaglöfsNengal Pant Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Nengal Pant Men fra Haglöfs

Nengal Pant fra Haglöfs er ski pants, forede, som integrerer 2-lags GORE-TEX®. Der er tilføjet yderligere fyld i de vigtige områder, der gør skiløb behageligt og sikker under alle forhold. Dette bluesign®-certificerede stykke beklædning er spækket med egenskaber - inklusiv forstærkede vriste, snegamacher og aftagelige seler - og er en fantastisk tilføjelse til Nengal serien. Silikone og VELCRO greb holder alt på plads. Herrestørrelser.
 • Udviklet og designet med tanke på enhver slags alpin skisport: inklusiv justerbar talje, forstærkede vriste og snegamacher
 • Recco reflekser
 • Behandlet med en DWR behandling uden fluorocarbon af miljøhensyn
 • Bæltet kan justeres med velcro for at sikrer perfekt fit
 • To håndlommer en lårlomme og en baglomme, alle med lynlåse
 • Indvendige underbensgamacher med elastisk silikone greb
 • Aftagelige seler
 • Faconsyede knæ sikrer stor bevægelsesfrihed.

Materialer: GORE-TEX® 2-lag, 100% polyamid.
Isolering: QuadFusion™, varme 50% genbrugt polyester, 50% polyester
Forstærkning: Schoeller® Keprotec® 73% polyamid Cordura®, 14% polyurethan, 13% kevlar.
Egenskaber for Nengal Pant Men:
Hovedmateriale: Syntetisk
Membran: GORE-TEX
Vandtætte: Ja
For: Letforede
Membranteknik: 2-lags
Antal lommer: 4 stk
Vandsøjletryk: 28000 mm
Stretch: Nej
Indbygget Recco: Ja
Seler: Ja
Snelås i bukseben: Ja
Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Skibukser

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!