Oxo Gore-Tex Women - ID: A047273

kampagne
Udsalg

HaglöfsOxo Gore-Tex Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Oxo Gore-Tex Women fra Haglöfs

Oxo Gore-Tex fra Haglöfs er en komfortabel og understøttende følgesvend til dine længere ture - Den hjælper dig til det perfekte skridt, benytter Asics FluidRide™ teknologi til at sikre en naturlig og afbalanceret bevægelse, der forstærker hvert skridt. Yder et højt niveau af øjeblikkelig og langtidsvirkende komfort - delvis - takket være Gel™-teknologi for langtidsaffjedring. Vandtæthed leveret af GORE-TEX® gør denne sko parat til ethvert terræn og forhold. Damestørrelser.
 • FluidRide™ Technology - Mellemsål med dobbelt massefylde for at hjælpe til et naturligt og afbalanceret skridt
 • Mellemsål i Speva™ og Solyte™ for forbedret affjedring sænket vægt
 • GEL™ bagfodspolstring sikrer udmærket støddæmpning Ramme i
 • TPU Trusstic og med hælstabilisator for at sikre stabilitet og vridningskontrol
 • AHAR™ Plus gummi på hele ydersålens område giver fremragende holdbarhed
 • GORE-TEX® Extended Comfort tilbyder slidstærk vandafvisning og åndbarhed
 • Læder fra et garveri certificeret i Leather Working Group (Guld/Sølv niveau) sikrer et lavere miljøaftryk
 • Ydersål med store, selvrensende riller sikrer fortsat og sikker tømning af mudder og affald
 • Formet, blød krave og pløs sikrer fremragende pasform og komfort
 • Formpresset, gummiforstærket tå sikrer beskyttelse
 • Pløs til at hindre sne og vand fra at trænge ind i skoen
 • DWR imprægnerede overflader uden fluorocarbon hjælper med at holde vand & smuds borte

Fabric
Upper: Fluorocarbon-free water repellent 1.4 -1.6 mm oiled nubuck from LWG audited tannery (Gold/Silver rated) with lower environmental footprint
Lining: GORE-TEX® Extended Comfort
Footbed: Haglöfs Custom Comfort
Midsole: SpevaFoam™ and Solyte™ + GEL™
Outsole: AHAR™ Plus
Blank
Egenskaber for Oxo Gore-Tex Women:
Last: Normal
Removable insole: Ja
Skafthøjde: Medium
Ydersål: Gummi
Udvendigt materiale: Skind
Bæredygtighed: LWG – Leather Working Group
Varmforet: Nej
Membran: GORE-TEX
Vandtætte: Ja
Vandafvisende: Ja
Metalpigge: Nej
Vægt pr. støvle: 555 g
Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Vandrestøvler

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!