BLACK FRIDAY!     Dame   Herre   Børn   SUPER DEALS

Rand 50 - ID: 300502

kampagne

HaglöfsRand 50

Mere info

Mere om Rand 50 fra Haglöfs

Slidstærk toprygsæk i minimalistisk design med plads til alt nødvendigt udstyr til ekspeditioner med overnatning. Let tilgængeligt rum til sikkerhedsudstyr og mange eksterne fastgørelseselementer herunder til ski, snowboard og isøkse. Contact-bæresystem med mange justeringsmuligheder giver komfort og stabilitet på krævende ekspeditioner.

 

 • Det justerbare system Contact. Med indvendigaluminiumsramme og aluminiumsstiver
 • Snelås med Haglöfs unikke 1-Motion-åbningssystem.
 • Fleksibelt låg med dobbelte lommer
 • Rebholder under låget
 • Væskesystem, der passer til indvendigt rum og slangelederepå skulderremmene
 • Formet hoftebælte med dual density-skum og lommer med dobbeltlynlåse
 • Let tilgængelig forlomme til sikkerhedsudstyr såsom skovl, sonde og førstehjælpssæt
 • Oppakning tilgængelig via åbninger i sidepanelet med lynlåse
 • Holder til isøkse på frontpanel
 • Brystrem med integreret sikkerhedsfløjte
 • Skiremme på sidepaneler til en A-ramme-skiholder. Kan bære ski med en bredde på op til 150 mm
 • Snowboardholder på frontpanel
 • Midterplaceret skiholder på frontpanel
 • Hulgjorde på frontpanel og bag til fastgørelse afsovemadras etc.
 • Refleksive print

Vægt: 1800 g

 

 

Materiale
840D Oxford, bluesign®
Material: 840 denier Polyamide fabric with good abrasion and tearing strength. PFOS/PFOA-free water repellent treatment, bluesign®
Water column: >1,500 mm
Weight: 358 g/m2

400D Oxford, bluesign®
Material: 400 denier Polyamide fabric with good abrasion and tearing strength. PFOS/PFOA-free water repellent treatment.
Water column: >1,500 mm
Weight: 233 g/m2

Egenskaber for Rand 50:
Udvendige mål ca. (b x d x h): 78x33x34 cm
Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Vandrerygsække

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!