BLACK FRIDAY!     Dame   Herre   Børn   SUPER DEALS

Roc 35 - ID: 334001

kampagne

HaglöfsRoc 35

Mere info

Mere om Roc 35 fra Haglöfs

Hagløfs Roc 35 er en universalrygsæk, der er alsidig nok til at fungere godt under næsten hvilken som helst klatreudfordring. Et enkelt, minimalistisk design gør den til en påskønnet rygsæk til klippeklatring, mens dens evne til at bære vinterudstyr gør, at ROC passer til alle årstider. Specifikationer:
 • Interact-bæresystem. Stabiliserende, udtagelig rygplade i HDPP med en enkel 6061 aluminiumskinne og dobbelte glasfiberstænger til at give stabilitet og støtte.
 • Rygpanel med partier i 3D-mesh.
 • Hoftebælte, der kan stoppes ind.
 • Forstærket lomme på forpanelet til fastgørelse og beskyttelse af isøkser.
 • Justerbar i højden samt aftageligt låg i toppen med forkanten forstærket af en Delrin®-stav, tre opbevaringsrum og en nøgleholder.
 • Holder til reb under låget i toppen.
 • Kompressionsremme på siderne, der også kan anvendes til at fastgøre ski.
 • Unik snelås med en lukning, der kan åbnes i én bevægelse.
 • Brystrem med fløjte.
 • Indvendig lomme til væskesystemet og holdere til slangen på skulderremmene.
 • Reflekstryk.
 • Størrelse: ca. 35 liter.
 • Vægt: 1500 g
Egenskaber for Roc 35:
Rumfang: 35 L
Vægt: 1450 g
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Indstillelig ryglængde: Nej
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Front åbning: Nej
Bundåbning: Nej
Laptop lomme: Nej
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Nej
Toplåg: Ja
Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Vandrerygsække

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!