Roc Ice - ID: 334031

kampagne

HaglöfsRoc Ice

Mere info

Mere om Roc Ice fra Haglöfs

Haglöfs Roc Ice er en fuldt udstyret vinterrygsæk til aktiviteter som f.eks. bjergbestigning og isklatring. Den kan, uden problemer, rumme det ekstraudstyr man har brug, når man vinterklatrer, og isøkser og cramponer kan fastgøres uden på rygsækken, så de er lette at komme til. Specifikationer:
 • Interact-bæresystem. Stabiliserende, udtagelig rygplade i HDPE med en enkelt 6061 aluminiumsskinne og dobbelte glasfiberstænger, der giver god stabilitet og støtte
 • Formstøbt ryg
 • Aftageligt hoftebælte
 • Udvendig lomme til cramponer 
 • Forstærket lomme på frontpanelet til fastgørelse og beskyttelse af isøkser
 • Justerbar højde samt aftageligt toplåg med vandafvisende lynlås, to opbevaringsrum og nøgleholdere
 • Fæste til reb under toplåget
 • Unik snelås, som kan åbnes i én bevægelse
 • Skiholdere på sidepanelerne, der også kan bruges til quickdraws og karabinhager
 • Spænder designet specielt til vinterbrug
 • Brystrem med trillefløjte
 • Indvendig lomme til væskesystem samt slangeholdere på skulderemmene
 • Reflekstryk
 • Størrelse: ca. 35 liter
 • Vægt: 1,50 kg 

STOF:
630 D HD OXFORD POLYAMIDE
630 denier polyamidstof med høj tæthedsgrad og virkelig god rive- og slidstyrke. PU-belagt i tre trin for at øge vandtætheden. PFOS/PFOA-fri vandafvisende behandling.
Vandsøjle >1500 mm. 

630 D HD OXFORD POLYAMIDE
630 denier polyamidstof med høj tæthedsgrad og ekstremt høj rive- og slidstyrke. PU-belagt i tre trin for at øge vandtætheden. PFOS/PFOA-fri vandafvisende behandling.
Vandsøjle >2000 mm.

Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Vandrerygsække

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!