Roc Rescue 40 - ID: 334051

HaglöfsRoc Rescue 40

Mere info

Mere om Roc Rescue 40 fra Haglöfs

Haglöfs ROC Rescue 40L er udviklet i tæt samarbejde med Alpine Rescue Schweiz og er kendetegnende for holdbarhed og enkelhed. Reglerne er enkle: rygsækken skal holde og sikre håndterbarhed selv når træthed og fysisk formåen er langt under det normale. Simple farvekodning, enkel indretning med givne placeringer for alt udstyr og et robust affjedringssystem, der gør, at rygsækken sidder godt, uanset bevægelser eller polstring. Sækkens ydre er strippet med undtagelse af de vigtigste funktioner, og den har farver, der er synlige, selvom sigten gør det svært at selv se dine egne hænder. ROC Rescue 40 blev testet indtil sidste år i et fælles projekt mellem Alpine Rescue Schweiz og Haglöfs udviklingsafdeling.
• Materiale: 840D Ballistic ® nylon, 1680D Ballistic ® polyamid
• Interact TM affjedringssystem. Med en aftagelig 1,5 mm HDPE ramme med en enkelt 6061 aluminium og dobbelt glasfiber
• Stave til stabilitet og støtte
• Bagpanel med 3D-mesh sektioner
• Hoftebælte der kan stuves væk
• Top adgang og frontåbning med lynlås
• Spindrift åbning med Haglöfs unikke 1-Motion TM-systemer
• Daisy kæder på frontpanelet
• Løkker til isøkse
• Flydende/aftageligt låg med dobbelte lommer og nøglering
• Regnslag i separat lomme i låget
• Reb kan pakkes lige under låget
• Reflekterende side kompressionsremme med holdbare 25 mm spænder
• Brystrem med integreret fløjte
• Reflekterende print
• To mesh pack lommer fastgør med velcro på indersiden af rygsækken
Egenskaber for Roc Rescue 40:
Rumfang: 40 L
Vægt: 1900 g
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Indstillelig ryglængde: Ja
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Front åbning: Ja
Bundåbning: Nej
Laptop lomme: Nej
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Ja
Toplåg: Ja
Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Vandrerygsække

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!