Shield Q Jacket - ID: 601648

kampagne

HaglöfsShield Q Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Shield Q Jacket fra Haglöfs

Softshell jakke, der er både ultra-light og komprimerbar. Made for intense aktiviteter med vind og vand modstand og yderst åndbar. Softshell jakke fra Haglöfs med smarte detaljer. Kan pakkes ind i sin egen lomme.

Specifikationer:
 • Dame model
 • Paneler på ryggen og underarme i FlexAble for maksimal åndbarhed og bevægelsesfrihed
 • Én brystlomme med lynlås, der kan anvendes som en pakkepose
 • Krave med blødt for
 • Halv længde lynlås med vindfang
 • Aflukkelige baglomme
 • Elastiske manchetter med tommelfinger greb
 • Reflekterende tryk foran og bagpå
 • Bøjede ærmer
 • Vægt: 155 g (Størrelse M)
 • UV Protection Factor: 40 +


Materialer:
PERFORMACTM 1008 GENBRUGSPAPIR
PERFORMACTM 1008 RECYCLED
A 30-denier mini ripstop weave with low weight and bulk. Highly breathable, windproof and downproof by construction and calandering. DWR treated surface with a great touch.
Materiale: 100% genbrugt polyester

 

FLEXABLETM SOFTSHELL 1556
A super lightweight and wind resistant 4-way stretch fabric DWR treated face and wicking function to create a comfortable fabric that is suitable for a wide variety of outdoor activities. Great wind resistance, excellent breathability and comfort.
Materiale: 91% Nylon, 9% Spandex

Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Løbejakker

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!