Solid Lite - ID: 490440

kampagne

HaglöfsSolid Lite

Størrelseguide Mere info

Mere om Solid Lite fra Haglöfs

Haglöfs Solid Lite er en let og alligevel meget stabil støvle til vandring i vanskeligt terræn. Solid Lite blev kåret til Årets Produkt 2008 i det svenske Utemagasinet. 

Ute Magazinet uddyber kåringen af Haglöfs Solid Lite til Årets Produkt med følgende ord:

"Gammelt møder nyt i Haglöfs Solid Lite. En klassisk designet støvle, hvor antallet af sømme og detaljer, der kan forringe støvlens funktion, er holdt på et absolut minimum. Kombinationen af Gore-tex og en nyudviklet sål gør Solid utroligt stabil. En støvle til enhver form for vandring, selv med tung oppakning."

 

Haglöfs Solid Lite har en to-komponentsål i Eva og PU, som giver lav vægt, god stødabsorbering og lang levetid. Solid Lite er udstyret med den helt unikke sål, Vibram Four Seasons, som Haglöfs og Vibram har udviklet i fællesskab, og som bl.a. giver et utrolig godt greb, navnlig på våde stenoverflader. Tåforstærkning i gummi.

 

 

• To-komponentsål af Eva og PU, som giver lav vægt og god stødabsorbering

• Vibram Four Season-ydersål giver øget friktion og bedre greb, navnlig på våde stenoverflader

• Tåforstærkning i gummi
• Memory foam på indersiden af skaftet
• Forfoden er fremstillet i ét sammenhængende stykke
• Tredobbelte sømme på alle stresspunkter med midtersøm i Kevlar
• Gore-tex-foring
• Fugtabsorberende trekking-fodseng med hæl- og svangstøtte.

 

Stof: 2,4 - 2,6 MM NUBUCKLÆDER

 

Solid Lite vejer ca.: 750 g (størrelse 42)

 

Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Trekkingstøvler

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!