BLACK FRIDAY!     Dame   Herre   Børn   SUPER DEALS

Spitz II Jacket - ID: 601512-2

kampagne

HaglöfsSpitz II Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Spitz II Jacket fra Haglöfs

Haglofs Spitz II Jacket er en opdateret version af den allerede meget populære Spitz Jacket. Haglöfs nye flagskib er lavet af letvægts 3-lags Gore-Tex ® Pro Shell med stor åndbarhed og holdbarhed. Haglofs Spitz II Jacket er designet til ekstrem bjergbestigning og andre alpine eventyr. Denne nye udgave af Haglöfs Spitz II Jacket er lidt kortere end sin forgænger for øget mobilitet. Ekstremt holdbar, let og ventileret jakke.

Egenskaber for Haglofs Spitz II Jacket:
 • Herremodel
 • Forstærkede skulder-, ærme, ryg og hofter
 • Tapede med GORE-TEX ® micro tape for bedste ventilation og vandtætning
 • DWR behandlede overflader
 • Hjelm kompatibel hætte, der er indstillelig i tre dimensioner.
 • 2-vejs vandtætte lynlås med vindfang og hagebeskytter i micro fleece
 • To sele kompatible Napoleon lommer med vandtætte lynlåse
 • Ærmelomme med vandtæt lynlås
 • To indre lommer, hvoraf den ene er udstyret med en lynlås
 • Bøjede ærmer for maksimal mobilitet
 • Ventilation under armene med vandtætte lynlåse
 • Justerbare velcro manchetter
 • Underkant kan justeres med én hånd med et enkelt snoretræk
 • Linninger og kanter i Polyamid
 • Skal: Gore-Tex ® 3-lags Pro Shell, 100% polyester, micro ripstop ansigt og ePTFE membran. 128g/m2. Vandsøjle:> 28.000 mm, RET: <6. Gore-Tex ® 3-lags Pro Shell, 100% Cordura ® Polyamid, micro ripstop face og ePTFE membran. 140g/m2, Vandsøjle:> 28.000 mm, RET: <5,5
 • Vægt: 520 g (L)
Blank
Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Skijakker

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

  Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

  Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

  Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!