• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

HaglöfsTIGHT NXT X-LARGE

  TIGHT NXT X-LARGE - ID: 290510

  Baseret på 2 karakter
  Mere info

  Mere om TIGHT NXT X-LARGE fra Haglöfs

  Let og teknisk vandrerygsæk til brug på dagsudflugter og til mange andre aktiviteter. Formede skulderremme med mulighed for trinløs justering af brystremmen.

  Termoformet EVA-rygskjold.
  Lastløfteremme i toppen af rygskjoldet.
  Termoformet hoftebælte.
  Dråbeformet forside og sidepaneler giver et lavt tyngdepunkt.
  Væskesystem, der passer til indvendigt rum og slangeledere på skulderstopperne.
  Udvendig lomme med lynlås på frontpanelet.
  Indvendig lomme med lynlås i hovedrummet.
  Nøgleholder.
  Dobbelte aftagelige stropper til isøkser eller vandrestave.
  Elastiksnoresystem på forsiden.
  Fastgøringspunkter til liggeunderlag på frontpanelet.
  Reflekterende tryk.
  1
  Vægt:
  830 g

   

  Materiale
  210D Double Diamond Ripstop Polyamide
  210 denier polyamide/ripstop fabric with "Diamond structure". PU-coated for improved waterproofness and durability. Extremely rip-resistant in relation to its weight. PFOS/PFOA-free water repellent treatment.
  Water column: >1,500 mm
  Weight: 172 g/m²
  420D HD Oxford Polyamide
  420 denier high density polyamide fabric with good abrasion and tearing strength. PU-coated in three steps for improved waterproofness. PFOS/PFOA-free water repellent treatment.
  Water column >2000 mm
  Weight: 220 g/m²
  630D HD Oxford Polyamide
  630 denier high density polyamide fabric with extremely good abrasion and tearing strength. PU-coated in three steps for improved waterproofness. PFOS/PFOA-free water repellent treatment.
  Water column >2000 mm
  Weight: 265 g/m²

  Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöf voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

  Mere fra Haglöfs

  • Miljø & Etik

   Blank

   "Haglöfs arbejder med ‘long-lasting function’-produkter, som står i modsætning til ’fast fashion’. Vores mål er altid at lave de bedste og mindst miljøbelastende produkter, ved at reducere ressourceforbruget, arbejde mod lang levetid på produkterne, arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og fravælge skadelige kemikalier. Vi guides af de globale mål for bæredygtig udvikling (SDG’s).”

   Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

   Miljø: Produkter med større tanke på bæredygtighed er mærket med ”Take Care”-mærket – for at gøre det let for forbrugerne at finde de mest bæredygtige alternativer. Målet er at 90% af alle Haglöfs produkter skal være Take Care-produkter i år 2020, hvilket indebærer at de er fremstillet af bluesign®-godkendte materialer, af genanvendte eller biobaserede råvarer eller fremstillet med økologisk bomuld eller læder med lavere miljøbelastning fra Leather Working Group. Størstedelen af produkterne er for nuværende Take Care-produkter.

   Haglöfs arbejder aktivt med miljøspørgsmål som at begrænse udslip af mikroplast, at finde alternative kemikalier med mindre miljøbelastning og øget sporbarhed, både internt men også med eksterne interessenter som bluesign®, mikroplastkonsortiet indenfor European Outdoor Group/EOG samt i en række forskellige forskningsprojekter. Flourcarboner i imprægnering er målsat til at være udfasede i år 2020 og allerede nu er mere end 80% af kollektionen fluorcarbonfri. Haglöfs anvender ingen antibakterielle midler i sit tøj. Der anvendes kun økologisk bomuld. Der kompenseres for kuldioxid ved alle tjenesterejser og alle tjenestebiler er miljøbiler.

   Dyr: Al anvendt merinould er mulesing-fri. Haglöfs anvender udelukkende Responsible Down Standard (RDS)-certificerede dun, som også er bluesign®-certificeret og fluorcarbonfri. Dunet er altid et biprodukt til kødproduktion og levendeplukning og tvangsfodring er strengt forbudt. Haglöfs har et system til at spore dunprodukter med en nummerserie, som er isyet samtlige dunprodukter, med hvilken dunets oprindelse kan spores. Kun læder fra Leather Working Groups auditerede garverier, hvilket garanterer et lavere miljøaftryk. Haglöfs er et pelsfrit firma.

   Etik: Haglöfs personale besøger producerende fabrikker hvert år. Haglöfs arbejder også med Fair Wear Foundation (FWF), som laver kontroller ude på fabrikkerne, og som kræver vedvarende forbedringsarbejde, en konstant stræben mod leveløn (det vil sige langt mere end minimumsløn!) og ret til faglig tilslutning. Majoriteten af fabrikkerne er kontrolleret af FWF, og arbejdet fortsætter.
  Karakterer 5.0
  Baseret på 2 karakter
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  • Skrevet af Benjamin 01-10-2013
   Alt i alt en super fed taske. Jeg bruger tasken til hverdagsbrug som skoletaske, så har købt et sleeve til min bærbar, så den ikke rasler rundt i tasken. Mega fed taske fra Haglöf og super konkurrence dygtige priser fra outnorth. Takse sidder rigtig godt på rygge og støtter de rigtige steder. Der er masser af tilpasnings mulighed for at få den til at sidde ordentligt. Hovedrummet er stort og rummer det meste, samtidig kan det lynes helt ned, så der er fuld adgang. Rummet på forsiden af tasken, er faktisk ret stort og er rigtig godt til småting. Elastikkerne på forsiden holder godt på tingene og der er også her plads til at spænde lidt større ting som f.eks. en jakke fast.
  • Skrevet af Benjamin 01-10-2013
   Super lækker taske fra Haglöf og så endda til en meget billig og konkurrence dygtig pris. Alt i alt en rigtig god taske. Jeg bruger tasken til hverdag som skoletaske, så jeg har købt et sleeve til min bærbar også. Syntes den sidder rigtig godt på ryggen og der er gode muligheder for at indstille den. Hovedrummet er dejligt stort og rummer det meste. Endnu en smart tin er at rygsækken kan lynes helt ned, så den åbnes helt op. Det mindre rum foran på tasken er, faktisk ret stort og smart til små ting. Elastikkerne på ydersiden er gode til at holde på f.eks. jakken.
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!