Swimrun Base SL Man - ID: A032329

HEADSwimrun Base SL Man

Størrelseguide Mere info

Mere om Swimrun Base SL Man fra HEAD

Swimrun Base Sl Man er en dragt fra HEAD der er designet til at passe de fleste anvendelsesområder. De samme funktioner som sin storebror Swimrun BASE men med korte ben. Dragten er fremstillet af et ekstremt fleksibelt 2mm neopren glidende overflade, som reducerer modstanden i vandet. Fri bevægelighed i hofter, hvilket letter løbningen. 4mm paneler på lår og bryst for ekstra opdrift. Lynlås for og bag. To let tilgængelige inderlommer. Forstærket med nylon paneler på indersiden af lårene for at forhindre slid og friktion, når du løber. Nylonløkker for og bag til fastgørelse af tilbehør. Fås i både herre og damestørrelser.
Egenskaber for Swimrun Base SL Man:
Flydepaneler: Nej
Placering lynlås: Foran og bagpå
Flatlock sømme: Ja
HEAD launched the world's first swimrun suit in 2013 and continues to raise the equipment standards for the sport by introducing high-performance suits. All suits and equipment are developed and tested by the world's top swimrun athletes.

Mere fra HEAD

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!