Women's Jertta Seamless Top - ID: PL10891

HellnerWomen's Jertta Seamless Top

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Jertta Seamless Top fra Hellner

Jertta Seamless Top Women's by Hellner er en sports-bh til kvinder fremstillet i et sømløst design for at minimere risikoen for hudirritation ved intens træning. Sports-bh'en har indlæg i skålene som kan fjernes og egner sig bedst til dig med A-C skål. Det ribbede brede bånd der løber under brysterne, giver støtte og holder Sports-bh:en sikkert på plads. Kantbåndet prydes af et indvævet Hellner-logo, og inden i er også vaskeinstruktionerne indvævet, så du er fri for vaskelabel.
  • Medium støtte
  • Velegnet til terrænløb, langrend, cykling, skisport mv.
  • Inlæg i skålene som kan fjernes
  • Passer dig der har A-C skål
  • Sømløst design der minimerer risikoen for hudirritation
Materiale: 52% polyamid, 40% polyester, 8% elastan
Egenskaber for Women's Jertta Seamless Top:
Pasform: Tætsiddende
Vaskes i : 40 °C
Materiale: Polyamid
Support: Medium
Vægt: 112 g
Kompression: Nej
Flatlock sømme: Ja
Gennem sin solide karriere har Marcus Hellner vist, at mental styrke kan tage dig langt. Et stykke tøj fra os øger ikke automatisk din VO2-max, men vi mener at dette er tøj, som gør, at du kommer afsted og faktisk får gjort arbejdet. Klæd dig i et mindset, som hjælper dig igennem alle hverdagens undskyldninger! Talker or Doer - which one are you?

Mere fra Hellner

Se alle Undertøj

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!