Gummistøvler Herrer

(105 varer)

Et par gummistøvler er og bliver et must i enhver garderobe, og måske nummer et på listen over praktisk fodtøj. Det gælder uanset, om det er til festivalen, de skal bruges, en fritidsaktivitet som for eksempel fiskeri og jagt – eller du skal på hike i våde terræner, hvor der er stor risiko for nedbør. I et land som Danmark, hvor vejret er ustadig og nedbøren voldsom til Hvis du er på udkig efter et par nye gummistøvler i god kvalitet, kan du finde det i vores store udvalg her på siden. Vi har gummistøvler til herrer fra nogle af de bedste brands, og det gælder blandt andet Viking og Tretorn. Begge brands er garanter for høj kvalitet – og med dem får du et par gummistøvler, du med allerhøjest sandsynlighed nok skal få glæde af. Se hele udvalget her.

Hvilke gummistøvler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke gummistøvler du skal vælge? I så fald er hjælpen nær. I det følgende giver vi dig nemlig et par gode råd og fif, der måske kan gøre støvlevalget nemmere. Når du skal finde et par, handler det først og fremmest om, hvornår og til hvad du skal bruge støvlerne. Skal du på vandretur, bruge dem til jagt- og fisketure – eller er du på udkig efter et par, der er gode til hverdagsbrug? Da der er forskel på, hvordan støvlerne er lavet til de forskellige formål, bør du få gjort klart, hvad du først og fremmest skal bruge gummistøvlerne til. Du kan naturligvis også vælge en allround-model, der passer til det meste. Herudover er der tre ting, du kan tage stilling til: Pasform, skaftet og vægten. Du kan blive meget klogere på hvorfor herunder.

Pasform: Det siger måske sig selv, men det er vigtigt, at gummistøvlerne sidder godt på dine fødder. Hvis du skal bruge gummistøvlerne på en vandretur, er det især vigtigt, at de ikke bare holder din fødder tørre, men også er behagelige at gå i. Komfort er generelt et nøgleord, du bør bide mærke i, når det kommer til valget af gummistøvler.

Skafthøjde: Hvad højden på støvlens skaft angår, er det især det tiltænkte brug, der har noget at sige i forhold til valget. Hvis du skal bruge støvlerne, når du skal ud og fiske eller i meget mudret og vådt område, bør du vælge en støvle med et højt skaft. Måske endda et par, der går helt op til knæerne, som således kan holde dine fødder helt tørre. Hvis du tværtimod ved, at du ikke skal bruge dem i et meget vådt område, behøver du måske ikke nært så højt et skaft. Skafthøjden har nemlig også betydning for, hvordan støvlerne er at gå og vandre i, hvorfor den også har indvirkning på, hvor komfortable støvlerne er.

Vægten: På samme vis har dine behov og det tiltænkte brug indvirkning på, hvor tung – eller let – en støvle, du bør vælge. Er det planen, du skal vandre langt og længe i gummistøvlerne, er det naturligvis ikke hensigtsmæssigt, at de er meget tunge. Omvendt betyder det ikke alverden, at dine støvler er tunge, hvis du ikke skal gå meget, men stå mere stille. Det kunne for eksempel være, at du skal bruge dem til jagt eller fiskeri.

Køb gummistøvler på Outnorth.dk

Find de helt perfekte gummistøvler til herrer her på siden, hvorfra du kan bestille dem hjem med det samme. Hvis du i stedet er på udkig efter et par damegummistøvler eller gummistøvler til de mindste, finder du det naturligvis også på Outnorth.dk. Bestiller du for mere end 499 kr., leverer vi dem til dig helt uden beregning. Vi tilbyder desuden fri ombytning i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!