Skibukser Herre

(116 varer)

Når du vandrer rundt i Alperne, eller du suser ned ad pisterne, er skibukser et vigtigt element. Foruden en skijakke er skibukser dit yderste lag. Derfor skal de perfekte skibukser være slidstærke, behagelige, vindtætte og vandafvisende. Det hele finder du på Outnorth.dk, når du ser vores udvalg af skibukser til herrer. Start næste sneeventyr, og bestil skibukser til herrer i dag.

Find de bedste skibukser til dine behov

Nybegynder eller erfaren skiløber; du vil naturligvis gerne have et par komfortable skibukser, der holder dig tør og varm. Gennem en aktiv skiferie bliver skibukser udsat for meget modstand. Heldigvis finder du massevis af slidstærke modeller til mænd på Outnorth.dk.

Når du kigger efter smarte skibukser til herrer, skal du tænke over dine behov. Du bør derfor være opmærksom på:

Varme og behagelige skibukser gør forskellen

De vigtigste funktioner er åndbarhed, vandtæthed og komfort. Det kan også være en fordel med funktionelle lommer, du nemt kan åbne med lynlås. De er gode til at opbevare liftkort, lommeletter, penge, osv. Vi anbefaler, at du bestiller et par skibukser hjem og prøver dem sammen med et par skistøvler. Passer de ikke, kan du sende dem gratis retur til os. På den måde er du helt sikker på, at dine skibukser passer, inden du tager på ferie.

Fuldend dit look med en matchende skijakke eller hold dig varm med lækkert undertøj.

Populære mærker til hele familien

På denne side finder du kun funktionelle skibukser fra mærker såsom Bergans, Helly Hansen, The North Face og Haglöfs. Fælles for disse mærker er, at du får skibukser til herrer, du kan bruge i flere sæsoner. Samtidig er modellerne lavet til aktiv bevægelse, så du kan være smidig på pisten.

Du kan naturligvis også købe skibukser og andet skitøj til damer og børn hos os på Outnorth.dk. Er du til klassisk sort og hvid, eller iøjnefaldende neonfarver? Vi har et spændende udvalg af farver, så du kan finde skitøj i din smag. Lad hele familien mærke glæden med sne under fødderne - uden at fryse eller blive våde.

Sådan plejer du dine skibukser

Det er vigtigt, at dit tøj beholder dets tekniske egenskaber, når du skal være aktiv og stadig være tør og behagelig varm. Ved at vaske skibukser og andet skitøj på den rigtige måde, forlænger du dets levetid.

For at skibukser og skijakker kan være vind- og vandtætte, er de forsynet med en membran. Det kan være Gore-Tex, Helly Tech eller andet. Populært sagt er membran det “skjold” eller lag, der beskytter din krop mod vind og vejr, og samtidig tillader din krop at ånde.

Få styr på alle slags materialer i vores guide her.

Som udgangspunkt skal du aldrig vaske dit skitøj ligesom almindeligt tøj. Brug derfor kun godkendte produkter, der er designet til at vaske og opretholde de funktionelle egenskaber. Gå efter produkter uden opløsningsmiddel og aldrig skyllemiddel, da det kan skade imprægnering og membran. Du bør kun vaske skibukser og andet skitøj, når der er behov for det. Lugter det, eller er det meget beskidt? Så kan du vaske det.

Et godt tip er altid at læse vaskeanvisningen på tøjet, inden du begynder.

Vedligehold dine skibuksers egenskaber

Ved imprægnering får du vandet til at “prelle af tøjet”. Desværre bliver selve overfladen slidt med tiden, og derfor skal du genimprægnere for at opretholde egenskaberne. Du kan godt vaske dit skitøj uden at imprægnere det. Dog kan du ikke gå den anden vej og imprægnere uden at vaske dit skitøj først. Ellers ligger der et slags beskyttelseslag oven på skidt og snavs.

Køb skibukser herre på Outnorth.dk

Der er mange skibukser at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde en model, der passer til dig. Bestil dine nye skibukser til herrer hos Outnorth.dk allerede i dag. Vi leverer både hurtigt og billigt, så du kan få glæde af dine skibukser hurtigst muligt.

Har du fundet de perfekte skibukser hos os? Eller er de i en forkert størrelse eller model? Vi har gratis ombytning og 30 dages returret.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!