Hestra

-
Er du på udkig efter et par handsker, der kan holde dine hænder varme i selv den kraftigste kulde? Så er et par Hestra handsker eller Hestra luffer det helt rigtige valg. Handskerne og lufferne fra det svenske mærke Hestra ligger helt i top blandt verdens bedste handsker og luffer til skiløb, friluftsliv eller andre former for aktiviteter i det fri, når frosten og kulden har sat ind. Hestra producerer mere end 2 millioner par handsker hvert eneste år, hvilket vidner om den store popularitet.

Hestra

(154 varer)

Handskerne fra Hestra er lavet i skind og uld og godt isolerede med en dejlig behagelig foring, sådan så du kan holde varmen i selv den mest bidende vinterkulde.

Med et par handsker eller luffer fra Hestra er du dog ikke blot sikret, at dine fingre holder sig varme, når temperaturerne dykker ned under frysepunktet. Den gode pasform giver desuden god bevægelighed og sikrer dig, at du bevarer en god fornemmelse af dine fingre, selvom du har handsker på.

Handsker til enhver lejlighed

Hos Outnorth.dk finder du et stort udvalg af Hestra handsker. Vi forhandler handsker og luffer fra mærket til både mænd, kvinder og børn og du finder alt lige fra skindhandsker til strikkede handsker og alt derimellem.

Når du vælger et produkt fra Hestra, er du sikker på at få et par handsker eller luffer som med garanti vil kunne holde dine hænder varme. Hestra er især kendt for deres handsker og luffer til skiløb, men du vil også finde mange andre modeller, som er tilpasset et væld af andre former for brug.

Lige meget om du har brug for et par handsker til skiløb, jagt, hverdagsbrug eller noget helt fjerde, så kan du ikke gå galt i byen med et par lækre handsker fra dette velkendte mærke.

Du finder blandt andet disse typer af handsker og luffer blandt vores udvalg af Hestra-produkter:

Er du i tvivl om hvilken type af handsker, der passer bedst til din eller din families situation? Vores personale er uddannet og med stor erfaring i outdoor-liv og står gerne til rådighed med rådgivning og vejledning. Har du brug for hjælp til at finde de helt perfekte handsker til den næste tur ud i vintervejret, så kontakt os endelig - så hjælper vi dig hellere end gerne godt på vej, så du kan finde et par handsker eller luffer, der passer til netop dine behov.

Hestra handsker - et ansvarligt og miljøvenligt valg

Med et par Hestra handsker eller Hestra luffer er du sikret et produkt, som vil følge dig i mange år fremover. Hestra lægger stor vægt holdbarhed i deres produktion. Handskerne er fremstillet i flere lag, og det betyder blandt andet, at du har mulighed for at udskifte for eksempel det inderste lag i handsken, hvis dette er blevet slidt, men beholde resten af handsken. På denne måde har Hestra som mål at minimere miljøbelastningen og forbruget af råvarer, som er forbundet med produktion af handsker og andre tekstiler.

Hestra har desuden fokus på forholdene på de fabrikker, hvor handskerne bliver produceret. Det betyder blandt andet, at du med et par Hestra handsker får et produkt, som er fremstillet med omtanke for miljøet og med fokus på ordentlige arbejdsforhold for de arbejdere, der er ansat på Hestras fabrikker.

Handskerne og lufferne fra Hestra bliver designet i samarbejde med friluftsfolk med stor erfaring - blandt andet i samarbejde med en række overlevelseseksperter og elite-skiløbere inden for alpine discipliner og langrend. Blandt andet på grund af dette samarbejde er Hestras produkter udstyret med en særegen slidstyrke og et væld af detaljer, som alt sammen er med til at sikre, at handskerne kan klare de mange udfordringer, du kan støde ind i, når du bevæger dig ud i vintervejret.

Med et par Hestra handsker eller luffer er du derfor sikker på at få et produkt, som vil holde dig varm i alle situationer.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!