Army Leather Heli Ski - ID: A004542

HestraArmy Leather Heli Ski

Størrelseguide Mere info

Mere om Army Leather Heli Ski fra Hestra

Hestra’s mest kendte handske er en moderne klassiker med mange funktioner. Længere model for dem, der står på ski i pulver sne og har brug for en ekstra slidstærk og varm følgesvend på bjerget. Kan kombineres med andre foringer.
Ydermateriale Overdel lavet af vindtæt, vandtæt og åndbart Hestra Triton tre-lags polyamid stof. Proofed Army Leather-gede læder i håndfladen. LINING aftagelig liner i Bemberg / polyester isolering Polyester / Fiberfill. DETALJER Eagle Grip. Sne lås og velcrolukning. Karabinhage.
Egenskaber for Army Leather Heli Ski:
Handskemodel: Femfingerhandske
Inderside: Foret
For: Syntetisk
Aftageligt for: Ja
Udvendigt materiale: Skind/Syntetisk
Membran: Nej
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Ja
Er du på udkig efter et par handsker, der kan holde dine hænder varme i selv den kraftigste kulde? Så er et par Hestra handsker eller Hestra luffer det helt rigtige valg. Handskerne og lufferne fra det svenske mærke Hestra ligger helt i top blandt verdens bedste handsker og luffer til skiløb, friluftsliv eller andre former for aktiviteter i det fri, når frosten og kulden har sat ind. Hestra producerer mere end 2 millioner par handsker hvert eneste år, hvilket vidner om den store popularitet.

Mere fra Hestra

Se alle Skihandsker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!