Deerskin Swisswool Glove Men's - ID: 2047

kampagne

HestraDeerskin Swisswool Glove Men's

Størrelseguide Mere info

Mere om Deerskin Swisswool Glove Men's fra Hestra

Hestra Men's Deerskin Glove Swisswool Glove er, som navnet antyder, ruskind handsker af hjorteskind med uld isolering. Nyt for sæsonen 2012/2013. En virkelig varm og skøn handske.

Følgesom og dejlig handske med ydermateriale af hjorteruskind. Til termisk isolering er uldisoleringen Swisswool som består af naturlige fibre luftige bundet til hinanden. Kombinationen af læder og uld giver en varm handske, men også et godt ventileret sådan, der gør så den fungerer også varmere dage. Indeni er handsken foret med et tyndt stof af merino uld.


Vidunderligt smidigt ruskind handske, som er en af de store nyheder for sæsonen 12/13. Modellen har den nye Swisswool isolering, der består af naturlige fibre, der er luftige bundet til hinanden ved hjælp af majsstivelse. På grund af uldens fremragende egenskaber, varmer handskerne godt i kolde temperaturer, men er også behagelige under mildere dage på grund af deres ventilationskapacitet.


Egenskaber for Hestra Men's Deerskin Swisswool Glove

  • Ydre materiale: Hjorteskin.
  • Isolation: Swisswool.
  • Foring: Merino uld.
  • Halvpiqué.
  • Udvendige sømme på håndens overflade.
  • Lynlås.

 

Hestra started producing gloves and mittens back in 1936, so they are pretty good at it by now. Their range include a top-quality alternative for every occasion.

Mere fra Hestra

Se alle Hverdagshandsker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!