Fält Guide Glove - ID: A004583

HestraFält Guide Glove

Størrelseguide Mere info

Mere om Fält Guide Glove fra Hestra

Hestra Fält Guide Glove er et par holdbare og varme læderhandsker med aftagelig foring i frotté/uldpile. Kan også kombineres med andet foder. Med korrekt pleje, bliver det en klar favorit i mange år!
Fält Guide Glove er opkaldt efter en af Sveriges førende eksperter i overlevelse, Lars Fält, som også hjalp med at udvikle handsken.

Det ydre materiale er lavet af imprægneret okselæder på håndryggen og imprægneret Army Leather-ged læder på håndfladen. Aftageligt for med frotté på håndfladen og uldpile på oversiden. Øje med karabinhage og udvendige sømmene.

Egenskaber for Fält Guide Glove:
Handskemodel: Femfingerhandske
Inderside: Foret
For: Uld
Aftageligt for: Ja
Udvendigt materiale: Skind
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Ja
Er du på udkig efter et par handsker, der kan holde dine hænder varme i selv den kraftigste kulde? Så er et par Hestra handsker eller Hestra luffer det helt rigtige valg. Handskerne og lufferne fra det svenske mærke Hestra ligger helt i top blandt verdens bedste handsker og luffer til skiløb, friluftsliv eller andre former for aktiviteter i det fri, når frosten og kulden har sat ind. Hestra producerer mere end 2 millioner par handsker hvert eneste år, hvilket vidner om den store popularitet.

Mere fra Hestra

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!