Altai XP Basic - ID: 23211

HillebergAltai XP Basic

Mere info

Mere om Altai XP Basic fra Hilleberg

Hilleberg Altai XP Komplet er et nyt, ultralet og meget fleksibelt shelter til større grupper. Designet er inspireret af den mongolske jurte.

Hilleberg Altai XP er en universal og ideel løsning til gruppeturen. En rummelig samlingsplads, der fungerer som et supplement til de øvrige telte eller som vejrbeskyttelse på turen. Plads til min. 6 sovepladser og 12 siddepladser langs væggen. Altai XP er fremstillet i Kerlon SP, som er et utrolig stærkt polyestermateriale med en rivestyrke på hele 15 kilo. Kraftig lynlås og stabile fæstepunkter.

 

Egner sig bedst til brug under trægrænsen, men kan også bruges i hårdt vejr året rundt. Vægten kan minimeres ved at efterlade de medfølgende stænger hjemme og så slå det op vha. ski og skistave. Kan også hænges op.

 

Specifikationer for Altai XP:

  • Materiale: Kerlon SP
  • Højde, ydervæg: 108 cm
  • Højde i midten: 200 cm
  • Diameter: 340 cm
  • Areal: 9,7 m2
  • Vægt 3,1 kg.
  • Altai XP Komplet inkluderer: telt, pakkepose, 8 barduner, 8 sidestænger, 1 midterstang og 16 pløkker.
Egenskaber for Altai XP Basic:
Beregnet til antal personer: 6
Total vægt: 5100 g
Vandsøjletryk oversejl: 5500
Ydermål LængdexBreddexhøjde 340x340x200
Antal indgange: 1
Antal teltstænger: 9 st
Antal teltpløkker: 16
Udvendigt teltstof: Nylon
Tykkelse på udvendigt teltstof: 70 D
Belægning på udvendigt teltstof: Silikone
Teltene fra Hilleberg oplevede sin første solopgang i 1973. Det var da Bo og Renate Hilleberg lancerede det nye telt KEB, som den rejste med den indre og ydre telt samtidigt. Dette var helt nyt i 70'erne og siden da Hillberg været førende inden for udvikling og produktion af høj kvalitet letvægts telt.

Mere fra Hilleberg

Se alle Samertelte

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!