Atlas Absid - ID: A008548

HillebergAtlas Absid

Mere info

Mere om Atlas Absid fra Hilleberg

Hilleberg Atlas Apsis er en udvidelse til teltet Atlas Basic. Hilleberg Atlas Absid fungerer som en "apsis" eller forhal til basteltet Atlas Basic. Apsiden kan bruges som udvidet lagerplads eller for at skabe en sikrere og mere støjsvag indgang i barskere vejr. Apsiden sikres med en lynlås ved indgangen til basteltet. Atlas Absid besidder de samme materialeegenskaber som Atlas Basic.
Atlas kan anvendes i sin grundlæggende konstruktion Basic, uden indre telt eller gulv, eller tilpasses på en række måder. Indertelt 6 og Indertelt 8, som har masser af soveplads til seks eller otte mennesker, har indbygget gulv. Indertelt uden gulv har også otte sovepladser og kan parres med monteringsbart gulv, som også kan bruges uden indertelt. Ekstra apsider kan sættes på i hver døråbning og sammenkoblingsdelen kan forbinde flere Atlas med hinanden. Atlas tasken er designet som en rygsæk til transport af Atlas med moduler på en nem måde.
Egenskaber for Atlas Absid:
Total vægt: 1400 g
Teltene fra Hilleberg oplevede sin første solopgang i 1973. Det var da Bo og Renate Hilleberg lancerede det nye telt KEB, som den rejste med den indre og ydre telt samtidigt. Dette var helt nyt i 70'erne og siden da Hillberg været førende inden for udvikling og produktion af høj kvalitet letvægts telt.

Mere fra Hilleberg

Se alle Telttilbehør

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!