Bivanorak - ID: 20561

HillebergBivanorak

Mere info

Mere om Bivanorak fra Hilleberg

Hilleberg Bivanorak er en innovativ multifunktionssæk. Takket være det vind- og vandtætte materiale, kan den bruges i både regn- og snevejr. 

Bivanorak er patenteret og blev oprindeligt udviklet til det svenske flyvevåbens piloter som en kombineret bivuaksæk, soveposeovertræk og regn- og vinddragt, der skulle indgå i deres nødpakke.
Bivanorak er en meget alsidig "beskyttelsesdragt". Den vejer kun 560 gram og er fremstillet i nylon ripstop med vandtæt PU-belægning. Samtlige sømme er tapede, så vandet holdes helt ude. Derudover er den også fugttransporterende, hvilket er ekstremt vigtigt, når den benyttes som soveposeovertræk.

240 cm lang, tilstrækkelig rummelig til at du kan have rygsæk på indenunder, elastiske snører i fodenden og ærmekanterne.
Bivanorak er, kort og godt, et meget enkelt, men samtidig genialt, produkt.
Fås i to farver. Køb en i dag, og du vil have en tro følgesvend i mange år fremover.

Vægt: 560 gram

Egenskaber for Bivanorak:
Ydermål LængdexBredde: 240 x 86
Vægt: 0.575 kg
Vandsøjletryk oversejl: 3000
Udvendigt teltstof: Nylon
Belægning på udvendigt teltstof: Polyuretan
Teltene fra Hilleberg oplevede sin første solopgang i 1973. Det var da Bo og Renate Hilleberg lancerede det nye telt KEB, som den rejste med den indre og ydre telt samtidigt. Dette var helt nyt i 70'erne og siden da Hillberg været førende inden for udvikling og produktion af høj kvalitet letvægts telt.

Mere fra Hilleberg

Se alle Bivuak

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!