Hilleberg Black Label - Vores mest alsidige telte, Black Label-modellerne, vil klare ethvert terræn eller vejrforhold, fra det mildeste til det mest krævende. Deres enkelthed, lethed i brug og komfort gør dem ikke blot perfekte til enhver tur på enhver årstid, men også til generel brug i mindre udfordrende situationer og til mindre erfarne brugere.

Hilleberg Black Label

(19 varer)

Vores mest alsidige telte, Black Label-modellerne, vil klare ethvert terræn eller vejrforhold, fra det mildeste til det mest krævende. Deres enkelthed, lethed i brug og komfort gør dem ikke blot perfekte til enhver tur på enhver årstid, men også til generel brug i mindre udfordrende situationer og til mindre erfarne brugere. Deres styrke, stabilitet og rummelighed gør dem imidlertid til det bedste valg til længerevarende brug på alle årstider under de mest barske forhold – eksponeret og/eller i terræn over trægrænsen, forhold med vedvarende kraftigt snefald, meget sandede områder som ørkener, strande, playaer og lignende. Deres ekstra holdbarhed øger levetiden og reducerer risikoen for problemer, særligt på længere eventyr i fjerne områder, hvor der kan være begrænsede muligheder for reparationer.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!