Hilleberg Red Label - Red Label-telte er bygget til både kortere og længere ture, generelt mindre krævende forhold på alle årstider, såsom mindre eksponerede bjergområder, skove både om vinteren og om sommeren og lignende, men hvor du stadig kan komme ud for svære situationer.

Hilleberg Red Label

(14 varer)

Red Label-telte er bygget til både kortere og længere ture, generelt mindre krævende forhold på alle årstider, såsom mindre eksponerede bjergområder, skove både om vinteren og om sommeren og lignende, men hvor du stadig kan komme ud for svære situationer. Deres fokus på letvægt gør dem dårligt egnede til barske miljøer og længerevarende eventyr under krævende forhold. De er dog fuldt ud i stand til at modstå forhold med kraftig blæst. Erfarne brugere vælger nogle gange disse telte til mere krævende eventyr, fordi de velvidende accepterer den mindre styrke til gengæld for den lavere vægt.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!