Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Hilleberg Yellow Label - Vi fremstiller vores Yellow Label-telte til at være letvægtede. Disse modeller er beregnet til brug i områder med varmere klima og med snefri forhold og har indvendige telte med større mesh-paneler, som ikke kan dækkes, såvel som fuldtids-ventilering integreret i deres konstruktion. Dette sikrer, at de har fremragende ventilering i varmt vejr, men det kan også gøre dem kolde under køligere forhold.

Hilleberg Yellow Label

(1 varer)

Vi fremstiller vores Yellow Label-telte til at være letvægtede. Disse modeller er beregnet til brug i områder med varmere klima og med snefri forhold og har indvendige telte med større mesh-paneler, som ikke kan dækkes, såvel som fuldtids-ventilering integreret i deres konstruktion. Dette sikrer, at de har fremragende ventilering i varmt vejr, men det kan også gøre dem kolde under køligere forhold. Yellow Label-modeller er perfekte til lange eller korte ture i mere beskyttede terræner, men selvom de har bemærkelsesværdig styrke, gør det letvægtede materiale og deres design dem dårligt egnede til fuldt eksponerede områder, højtliggende terræn eller fjerne eventyr.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!