Kaitum 2 GT - ID: 11215611

HillebergKaitum 2 GT

Mere info

Mere om Kaitum 2 GT fra Hilleberg

Hilleberg Kaitum 2 GT er et enestående og ekstremt stærkt letvægtstelt med rigtig god plads og uovertruffen komfort. Læs mere om Kaitum 2 GT nedenfor.

Hilleberg Kaitum 2, og den nye Hilleberg Kaitum 2 GT med forlænget apsis, blev oprindeligt udviklet som et ultralet supplement til modellerne Keron og Keron GT, men indgår nu i Hillebergs sortiment som et telt i sig selv. Kaitum, både 2- og 3-personersmodellerne og GT-udgaverne, er ideel til ture, hvor lav vægt prioriteres højere en styrke og hvor komfort ønskes kombineret med egenskaberne fra 4-sæsons telt og exceptionel vejrbeskyttelse. Kaitum og Kaitum GT's ultralette Kerlon 1200-materiale og 9 mm tykke DAC Featherlite NSL-stænger er med til at holde vægten på et minimum, uden at der bliver gået på kompromis med styrken og hårdførheden, hvilket gør teltet egnet til brug under alle tænkelige forhold. Det afprøvede tunneldesign med dobbelte indgange og to apsisser sikrer en suveræn komfort og fleksibilitet. Begge modeller er ideelle til brug på ture, hvor lejren flyttes rundt på daglig basis. Uanset hvor lang turen er, om man befinder sig i beskyttet terræn eller over trægrænsen, så er teltene lige anvendelige. Kaitum og Kaitum GT egner sig lige godt til brug i kolde, vindomsuste bjerge med meget omskifteligt vejr som under varme himmelstrøg, hvor den forreste del af apsis kan rulles helt siden for maksimal luftgennestrømning.

 

Takket være sine to indgange og ultralette apsisser er Kaitum/Kaitum GT overordenligt rummelige, uden at det går ud over styrken eller den lave vægt. Vandrere elsker teltet pga. dets lave vægt og høje komfortniveau, mens cyklister og kajak- og kanofolket er meget glade for den behændige pakkevolumen. Alt dette, kombineret med de fremragende egenskaber fra et 4-sæsons telt, gør Kaitum/Kaitum GT til det foretrukne valg for mange vintercampister og alpinister. Den rummelige gulvplads, de lodrette ender og næsten vertikale sidevægge gør dette til det måske bedste telt på markedet for høje folk. Den nye Kaitum GT er med sin forlængede apsis endnu mere rummelig og derfor meget attraktiv for de eventyrere - herunder vandrere, vintercampister, jægere, klatrere, langturscyklister og roere - som har behov for ekstra plads og fleksibilitet. Derudover er GT-modellerne forsynet med en normal samt en forlænget apsis med to indgange, hvoraf den ene er placeret i siden og den foran på modsatte side. Dette selvfølgelig uden, at vægten øges markant. Kaitum GT blev derfor allerede i udviklingsfasen en favorit til brug på længerevarende ture, fordi det har så meget mere plads til udstyr og madlavning med kun en lille vægtforøgelse til følge.

 

Bruttovægt: 3,4 kg

Nettovægt: 2,9 kg

Teltstænger: 2x260 cm, 2x305 cm

Pløkker: 22 stk.


Nettovægt omfatter vægten af inder- og ydertelt + stænger.
Bruttovægt omfatter vægten af teltet + alt tilbehør.
Egenskaber for Kaitum 2 GT:
Beregnet til antal personer: 2
Total vægt: 3700 g
Vandsøjletryk oversejl: 5000
Vandsøjletryk gulv: 15000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 510 x 130 x 110
Inner tent dimensions: 220 x 120 x 100 cm
Mål apsis, max (længde x bredde x højde): 180 x 140 x 100 cm
Mål apsis 2 (længde x bredde x højde): 105 x 140 x 100 cm
Antal indgange: 2
Antal apsis: 2
Antal teltstænger: 4 st
Antal teltpløkker: 22
Udvendigt teltstof: Nylon
Tykkelse på udvendigt teltstof: 30 D
Belægning på udvendigt teltstof: Silikone
Gulvstof: Nylon
Tykkelse gulvstof: 70 D
Belægning gulvstof: Polyuretan
Indvendigt teltstof: Nylon/Polyamid
Tykkelse på indvendigt teltstof: 30 D
Teltene fra Hilleberg oplevede sin første solopgang i 1973. Det var da Bo og Renate Hilleberg lancerede det nye telt KEB, som den rejste med den indre og ydre telt samtidigt. Dette var helt nyt i 70'erne og siden da Hillberg været førende inden for udvikling og produktion af høj kvalitet letvægts telt.

Mere fra Hilleberg

Se alle Tunneltelte

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!