Kaitum 4 - ID: A030252

HillebergKaitum 4

Mere info

Mere om Kaitum 4 fra Hilleberg

Hillberg Kaitum 4 er fantastiske telte med dobbelte indgange, der tilbyder maksimal bruger plads og imponerende styrke til ultra-lav vægt.
Bemærk, kan farven på teltet stof afvige fra billedet. Få flere nederst på siden •
Hillberg Kaitum 3 er at sikre, at ultralet udgave af Keron, det er lidt bredere i midten, men vejer lidt mindre. Kaitum tilgængelig i både 2, 3 og nu 4 personer design passer godt på ture, hvor lav vægt er givet topprioritet, men hvor fire-sæson funktion og maksimal komfort er stadig et krav. en af grundene til Kaitumteltets lave vægt, valg af materialer, hvor Kerlon 1200 og 9 mm pole bidrager kraftigt, uden funktion og ydelse. designet med to indgange / vestibule giver fremragende komfort og brugerfleksibilitet. Kaitumteltets tunnel design og ultra lette vægt gør den ideel til mobile eventyr, hvor menigheden flyttede hver dag i løbet af trek. det er lige så relevant, uanset tour længde, eller hvis du bor i beskyttet terræn eller over trægrænsen. Kaitum er klar til at modstå barske forhold på det bare bjerg i mest forskelligartede vejr, uden problemer.
Takket være deres to dør / to forhallen ultralette materialer er ekstremt lette og stærke, uden at ofre komfort.
Backpackers elsker telt, lette vægt og rummelighed, mens cyklus turister og roere også værdsætte dens lille pakke størrelse er stort. Disse grunde, og den fremragende fire-sæson styrken også tiltrækker mange vinter campister og alpinister til Kaitum. Lange mennesker kan sætte pris på den generøse gulvplads, lodrette indertelt gavle og stejle sider, der gør teltet komfortabel og behagelig.
ydeevne
Hillebergs tunnel design med solid pæl kun åbne i den ene ende, og forbundet indre og ydre telte, giver hurtig og nem opsætning.
Stof til rådighed i ultralette Kerlon 1200 stof og 9 mm poler gøre for en yderst stærk alligevel meget lys.
Opstilling kræver kun fire pinde. For øget stabilitet er 14 fastgørelsespunkter for barduner pløkker. Bemærkelsesværdigt stærke Spectra barduner er fastgjort til alle stangkanaler på begge sider af teltet. Linjerne er udstyret med to vantskruer. Barduner med line løbere er også samlet i teltet begge ventiler.
Kaitum imponerende interiør plads takket være den generøse bredde, fuld siddehøjde hele indertelt (ekstra højde i midten). Tunnel design giver de nærmeste lodrette indvendige vægge med lodrette paneler. Gulv længde hjælper også til Kaitum er Hill bedste Ultralight telt til høje mennesker.
To indgange og to vestibuler giver fremragende tilgængelighed, fleksibilitet og komfort. Bekvemt, apsis og anvendes til emballage, mens den anden anvendes til madlavning.
Designet gør det muligt altid at have en indgang i læ for vinden.
Kaitum ventilationssystemet, der virker uanset vejrforhold. Indertelt materiale giver god åndbarhed samtidig bevare evnen til at afvise kondensationsprodukter dråber. For korrekt drift selv når teltet er gravet i sneen, der udluftninger er placeret højt på begge sider af teltet. Ventilerne har huller i det beskyttende luftgennemtrængelige materiale, der kan styres indefra eller udefra. Det indre telt har en myggenet, der dækker alle gavlene, som også er beskyttet af justerbare skodder for vejr beskyttelse.
Hele forreste ende af hver forhal kan rulles væk til maksimal visning og ventilation på varme sommerdage.
Indertelt højde:
110 cm
Overflade indvendig:
4.6 m²
Surface apses:
2 x 1,6 m²
Teltpløkker:
1 x 368,2 x 328 cm
• Teltet ser ud:
Alle produktets funktioner og dimensioner, herunder telt vægt og polede længder kan variere noget fra hvad der er angivet. Sådanne forskelle kan skyldes ændringer i design og produktionsprocesser og / eller naturlige variationer i materialerne. Farven har naturlige variationer, så den reelle telt farve kan se lidt anderledes ud end det, der vises her på vores hjemmeside.
Et par år siden skiftede Hillberg nuance til en mørkere på alle ydre telt farver. Dette skyldes. væverne er flere UV-bestandig mørkere telte, og at bære de fleste og nedbryder stoffer er netop solen.
Egenskaber for Kaitum 4 :
Vægt: 3.9 kg
Beregnet til antal personer: 4
Vandsøjletryk oversejl: 5000
Vandsøjletryk gulv: 15000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 200 - 220 x 110
Antal indgange: 2
Antal apsis: 1
Antal teltstænger: 9 st
Antal teltpløkker: 18
Udvendigt teltstof: Nylon
Tykkelse på udvendigt teltstof: 30 D
Belægning på udvendigt teltstof: Silikone
Gulvstof: Nylon
Tykkelse gulvstof: 70 D
Belægning gulvstof: Polyuretan
Indvendigt teltstof: Nylon/Polyamid
Tykkelse på indvendigt teltstof: 30 D
Teltene fra Hilleberg oplevede sin første solopgang i 1973. Det var da Bo og Renate Hilleberg lancerede det nye telt KEB, som den rejste med den indre og ydre telt samtidigt. Dette var helt nyt i 70'erne og siden da Hillberg været førende inden for udvikling og produktion af høj kvalitet letvægts telt.

Mere fra Hilleberg

Se alle Tunneltelte

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!