Keron 4 - ID: 10111

HillebergKeron 4

Mere info

Mere om Keron 4 fra Hilleberg

Hilleberg Keron 4 er et kompromisløst tunneltelt. Med dette telt er du sikret optimal rummelighed, pålidelighed og komfort kombineret med lav vægt. Flagskibet blandt Hillebergs tunneltelte hedder Hilleberg Keron 4 og Keron GT med forlænget apsis. Begge telte er ekstremt robuste og egner sig til brug i alle slags miljøer. Kan med fordel bruges på ture, hvor hårdførhed prioriteres over lav vægt. Det exceptionelt stærkt ydertelt er fremstillet i Kerlon 1800. Kombineret med 10 mm tykke teltstænger gør dette Keron og Keron GT til to af Hillebergs absolut mest robuste modeller. Forholdet mellem teltenes rummelighed og vægt samt styrke og vægt gør dem aldeles fremragende. I kombination med dobbeltdørsdesignet er her, med andre ord, tale om et fortrinligt 4-sæsons telt, der med fordel kan bruges både over og under trægrænsen. Begge modeller er også supervelegnede til ture i snerige områder med meget omskifteligt vejr. De er nemme at sætte op og tage ned igen, hvorfor de er praktiske at have med på ture, hvor lejren tit flyttes. De kan dog også sagtens bruges som basecamptelte i en mere permanent lejr.

Da Hilleberg først introducerede Keron på markedet, blev det hurtigt en favorit blandt polarfarere, fordi teltet netop er så stabilt, rummeligt og nemt at håndtere. Takket være disse egenskaber har Keron og Keron GT opnået klassikerstatus blandt forskellige erhversgrupper, der arbejder i det fri, såsom bjergguider, fjeldreddere og militære specialenheder. Begge modeller er også gode til børnefamilier, vandrere og "almindelige" brugere, som ønsker et stabilt telt med en stor belastningsevne. På trods af sin hårdføre og robuste konstruktion, der holder til mange års intensiv brug, er teltene bemærkelsesværdigt lette. GT-modellen er med sin ekstra store apsis et godt valg for hundejere og cyklister. Den forlængede apsis på Keron GT er f.eks. stor nok til, at der kan parkeres to cykler i den.

Keron og Keron GT fungerer begge lige godt i al slags vejr og al slags terræn. Om du så har tænkt dig at tilbringe en weekend i fjeldet, en måned i junglen eller en nat i haven, spiller det ingen rolle for Keron. Du vil altid føle dig hjemme i dette telt.

 

Hillebergs tunneldesign med sammensat inder- og ydertelt og stangkanaler med kun én åbning gør Keron og Keron GT til et par virkelig lette telte.

Teltet er, i kraft af sine stærke 10 mm tykke teltstænger og sit hårdføre ydertelt i Kerlon 1800, ekstremt stabilt og pålideligt.

 

Der skal kun bruges fire pløkker til opsætningen. Stabiliteten kan yderligere forbedres vha. af hhv. 14 og 18 fæstepunkter. Kraftige barduner i Spectratråd er fastgjort til to punkter på samtlige stangkanaler på begge sider af teltet, og bardunerne er forsynet med dobbelte bardunstrammere, så de kan spændes helt ud. Derudover er der på hver ventilationsåbning fastgjort en bardun med bardunstrammer.

 

Både Keron og Keron GT er meget rummelige indvendigt. Takket være de vertikale teltåbninger og nærmest lodrette vægge, kan du sidde oprejst hvor som helst i teltet.

To praktiske og fleksible åbninger og apsisser. Brug f.eks. den ene apsis til opbevaring af udstyr og den anden til at lave mad i.

 

To modstående apsisser gør, at teltene kan placeres, så en af indgangene altid er i læ.

I GT-modellens forlængede apsis er der yderligere placeret en myggenetsdør (som helt kan fjernes), og så kan den åbnes både fra siden, fra oven og nedefra.

Ventilationssystemet i Keron og Keron GT fungerer glimrende uafhængigt af vejret. Inderteltet er fremstillet i et både åndbart og vandafvisende materiale.
I begge ender er placeret store ventilationsåbninger med myggenet. Ventilationsåbningerne sidder højt oppe, så luftcirkulationen kan opretholdes selv når teltet er nedgravet i sneen. Ventilationsåbningerne er forsynede med justerbare, snesikre klapper, der kan betjenes inde fra apsis.

 

Højde, indertelt: 110 cm                                

Overflade, indertelt: 4,4 m²

Overflade, apsisser: 1,6 + 1,6 m²

Antal teltstænger: 3 stk. Længde: 368 cm

Antal pløkker: 18 stk
Nettovægt: 3,9 kg

Bruttovægt: 4,6 kg

 

Nettovægt omfatter vægten af inder- og ydertelt + stænger.
Bruttovægt omfatter vægten af teltet + alt tilbehør.

Egenskaber for Keron 4:
Vægt: 4.7 kg
Beregnet til antal personer: 4
Vandsøjletryk oversejl: 5500
Vandsøjletryk gulv: 20000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 430 x 210 x 110
Inner tent dimensions: 220 x 210 x 110 cm
Mål apsis, max (længde x bredde x højde): 105 x 210 x 105 cm
Mål apsis 2 (længde x bredde x højde): 105 x 210 x 105 cm
Antal indgange: 2
Antal apsis: 2
Antal teltstænger: 3 st
Antal teltpløkker: 18
Udvendigt teltstof: Nylon
Tykkelse på udvendigt teltstof: 40 D
Belægning på udvendigt teltstof: Silikone
Gulvstof: Nylon
Tykkelse gulvstof: 100 D
Belægning gulvstof: Polyuretan
Indvendigt teltstof: Nylon/Polyamid
Tykkelse på indvendigt teltstof: 40 D
Teltene fra Hilleberg oplevede sin første solopgang i 1973. Det var da Bo og Renate Hilleberg lancerede det nye telt KEB, som den rejste med den indre og ydre telt samtidigt. Dette var helt nyt i 70'erne og siden da Hillberg været førende inden for udvikling og produktion af høj kvalitet letvægts telt.

Mere fra Hilleberg

Se alle Tunneltelte

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!