Nallo 3 GT - ID: 13711

HillebergNallo 3 GT Telte

Mere info

Mere om Nallo 3 GT Telte fra Hilleberg

Hilleberg Nallo 3 GT er et ultralet allround telt til helårsbrug med ekstra store apsisser.

I bund og grund er Hilleberg Nallo 3 GT, og Nallo GT med forlænget apsis, ultralette pendanter til Nammatj og Nammatj GT. De kommer bedst til sin ret i situationer, hvor kombinationen af et ultralet design og hårdførheden fra et 4-sæsons telt gør forskellen. Begge telte er tunnelmodeller. De er nemme at slå op og tage ned igen, hvilket gør dem ideelle til ture, hvor lejren jævnligt flyttes rundt. Nallos lave vægt er en stor fordel på ture, hvor lav vægt prioriteres højere end hårdførhed. Teltet kan bruges både over og under trægrænsen, hele året rundt. Nallo er fremstillet i ultralet Kerlon 1200 og forsynet med 9 mm tykke teltstænger, hvorfor det ikke er helt så stærkt som sit tungere forlæg Nammatj. Bemærk dog, at Kerlon 1200, med sin rivestyrke på 12 kilo, stadig er klart stærkere end mange andre teltmaterialer, der er tilgængelige på markedet i dag, herunder visse, såkaldt ekspeditionsklassificerede materialer. Nallo yder god beskyttelse, også i hårdt

vejr.

 

Nallo og Nallo GT er populære blandt folk, der stiller store krav til både vægt og funktion. Modellerne er ultralette og egner sig til helårsbrug. De benyttes af bl.a. naturfotografer, professionelle klatrere, jægere og andre, for hvem det ofte er nødvendigt at bære store mængder udstyr over lange strækninger. Folk på jordomrejse, solovandrere og andre, som ikke har lyst til at slæbe rundt på et tungt telt, men som alligevel gerne vil have muligheden for at slappe af i en rummelig hybel, når dagen går på hæld, sætter stor pris på den lette Nallo. Nallo GT er med sin ekstra lange apsis også meget populær blandt småbørnsfamilier og folk, der tager deres hund med, når de skal ud og vandre eller stå på ski.

 

Hvorfor vælge Nallo eller Nallo GT?

Den mest åbenlyse fordel ved Nallo og Nallo GT er deres lave vægt. På trods af vægten, er de dog stadig tilstrækkeligt stærke til at kunne benyttes i al slags vejr, hele året rundt.

 

Tunneldesignet, der bl.a. omfatter et sammensat inder- og ydertelt samt stangkanaler med én åbning, gør teltrejsningen til en smal sag.

 

Ydermaterialet i Kerlon 1200 samt de 9 mm tykke teltstænger gør Nallo til et både stabilt og ultralet telt.

 

Det kræver kun fire pløkker at slå teltet op. Men med yderligere 11 fæstepunkter på Nallo og 16 på Nallo GT er der næsten ubegrænsede muligheder for at stabilisere teltet. Kraftige barduner i Spectratråd er fastgjort til to punkter på samtlige stangkanaler på begge sider af teltet, og bardunerne er forsynet med dobbelte bardunstrammere, så de kan spændes helt ud. Derudover er ventilationsåbningen i Nallo GT også forsynet med

bardun og bardunstrammer.

 

Tunneldesignet gør sidevæggene næsten helt lodrette, og indgangen i inderteltet er vertikal, hvilket gør teltet rummeligt med højt til loftet, specielt omkring åbningen, hvor der er brug for det.

 

En apsis giver nem adgang til teltet og godt med opbevaringsplads, som sammen med det ekstremt lette ydermateriale, Kerlon 1200, og de 9 mm tykke stænger garanterer dig et virkelig let 4-sæsons telt.

 

Den forlængede apsis på Nallo GT er forsynet med åbninger i hver side, så du altid har mulighed for at benytte en indgang, der ligger i læ.

Forsiden på GT-modellernes apsis kan rulles helt sammen, hvilket skaber en åbning tværs over teltet, som er dyb nok til at beskytte inderteltet mod alt, undtagen de allerværste storme.

 

Ventilationssystemet i Nallo og Nallo GT fungerer glimrende uafhængigt af vejret. Inderteltet er fremstillet i et både åndbart og vandafvisende materiale. Den store ventilationsåbning i teltets hoveddel er placeret højt oppe, så luftgennemstrømningen opretholdes, selv når teltet er nedgravet i sne. Derudover er den også forsynet med et justerbart og snesikkert panel, der kan betjenes fra indersiden. Sidst, men ikke mindst, kan fodenden rulles op forneden og spændes ud, hvilket, tilsammen med en indvendig lem med myggenet, giver yderligere ventilationsmuligheder.

 

Specifikationer for Nallo 3 GT: 

Højde, indertelt: 105 cm

Overflade, indertelt: 3,4 m²

Overflade, apsis: 2,7 m²

 

Nettovægt: 2,6 kg

Bruttovægt: 3,1 kg

 

(Nettovægten er vægten af telt + stænger; bruttovægten er vægten af telt + alt tilbehør).

 

Antal teltstænger/højde: 2 stk./285 og 328 cm

Antal pløkker: 20 stk.

Egenskaber for Nallo 3 GT:
Vægt: 2,6 kg
Beregnet til antal personer: 3
Vandsøjletryk oversejl: 5000
Vandsøjletryk gulv: 15 000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 415 x 175 x 120
Inner tent dimensions: 220 x 160 x 105 cm
Mål apsis, max (længde x bredde x højde): 180 x 160 x 105 cm
Antal indgange: 1
Antal apsis: 1
Antal teltstænger: 3 st
Antal teltpløkker: 20
Udvendigt teltstof: Nylon
Tykkelse på udvendigt teltstof: 30 D
Belægning på udvendigt teltstof: Silikone
Gulvstof: Nylon
Tykkelse gulvstof: 70 D
Belægning gulvstof: Polyuretan
Indvendigt teltstof: Nylon/Polyamid
Tykkelse på indvendigt teltstof: 30 D
Leverantörens namn: Nallo 3 GT
Teltene fra Hilleberg oplevede sin første solopgang i 1973. Det var da Bo og Renate Hilleberg lancerede det nye telt KEB, som den rejste med den indre og ydre telt samtidigt. Dette var helt nyt i 70'erne og siden da Hillberg været førende inden for udvikling og produktion af høj kvalitet letvægts telt.

Mere fra Hilleberg

Se alle Tunneltelte

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!