Saitaris - ID: 11211912

HillebergSaitaris

Mere info

Mere om Saitaris fra Hilleberg

Hilleberg Saitaris er en innovativ, rummelig og meget stærk selvstændig telt, der er designet til at modstå de hårdeste betingelser. Hilleberg Saitaris er perfekt når styrke og stabilitet er højeste prioritet

 

Den er ideel til krævende brug i en base camp, især i høj højde, udsatte terræn eller terræn over trægrænsen og i det arktiske miljø. Det er også et glimrende valg for særligt krævende udendørs aktiviteter i udsatte og / eller meget vanskelige forhold. Saitaris også velegnet, når du vil have rummelig komfort.


Den ydre teltstof i Saitaris er Kerlon 1800, stængerne er 10 mm, og i kombination med en kuppel design, betyder det, at teltet er meget robust og kan modstå både vind-og snelast. Men det er først og fremmest Saitaris design, der gør det anderledes end andre telte. Det innovative stangsystem betyder, at to langsgående stænger, der er fastgjort på tværs af kanaler placeret over teltets tag og to sidestænger i trekvart lange kanaler er placeret over de to langsgående stænger. Den nederste del af sidestængerne fastgøres med kroge der gør så alle fire stænger er bundet til den samme justerbare stangstrammere der findes i tunnel teltene, så når stængerne er korrekt strammet, giver de teltet optimal struktur og styrke. Dette system skaber et meget robust, usædvanligt rummeligt kuppeltelt, som nemt rejses af én person, selv i hårdt vejr. Desuden er Saitaris samme standard design og konstruktion med udvidet absis som vores tunnel telte Keron GT, hvilket giver både meget stor plads i apsis og langsgående ventilation via ventilationsåbningerne i apsis som et supplement til de to loftventilerne. Specifikke fastgørelsespunkter på ventilationslugen, barduner på både ventilationsluger og udluftningsemhætter - hvis ankerpunkter i mange tilfælde er designet til at blive viklet rundt pæle eller stængerne der krydser hinanden - Giver ekstra forstærkning Saitaris evne til at håndtere de mest krævende forhold.

 

Brugere
Takket være den nye Saitaris utrolige styrke og dens rummelighed, er teltet usædvanligt alsidig. Teltets styrke og rummelighed i forhold til vægt er uvurderlig for dem, der har brug for det perfekte telt til en base camp - fx bjergbestigere, der er i store højder i fjerntliggende områder - og for ekspeditioner til de mest krævende miljøer. Skiløbere og kajakroere værdsætter også Saitaris rummelige interiør og absis med masser af plads til udstyr.

  • Nettovægt: 5,6 kg
  • Bruttovægt: 6,6 kg
  • Højde indvendig: 125 cm
  • Gulvplads indvendig: 5,0 m2
  • Gulvplads apsis: 02.08 m2 + 1,4 m2
  • Stænger (10 mm): 4 x 431, 1 x 287 cm
  • Pløkker: 28 Y-Pegs


Alle Hilleberg telt leveres med ydertelt, indertelt, barduner med line løbere, stænger, pløkker, pakkeposer til telt, stænger og pløkke, reservestangsdel med reparationshus og vejledning.
"Vægten" henviser til de yder- og indertelt og stænger. "Bruttovægt" telt er pakket med alt inkluderet.
 

 

 

Egenskaber for Saitaris:
Vægt: 6.6 kg
Beregnet til antal personer: 4
Vandsøjletryk oversejl: 5500
Vandsøjletryk gulv: 20000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 525 x 230 x 135
Inner tent dimensions: 245 x 220 x 125 cm
Mål apsis, max (længde x bredde x højde): 220 x 180 x 94 cm
Mål apsis 2 (længde x bredde x højde): 220 x 100 x 100 cm
Antal indgange: 2
Antal apsis: 2
Antal teltstænger: 5 st
Antal teltpløkker: 28
Udvendigt teltstof: Nylon
Tykkelse på udvendigt teltstof: 40 D
Belægning på udvendigt teltstof: Silikone
Gulvstof: Nylon
Tykkelse gulvstof: 100 D
Belægning gulvstof: Polyuretan
Indvendigt teltstof: Nylon/Polyamid
Tykkelse på indvendigt teltstof: 40 D
Teltene fra Hilleberg oplevede sin første solopgang i 1973. Det var da Bo og Renate Hilleberg lancerede det nye telt KEB, som den rejste med den indre og ydre telt samtidigt. Dette var helt nyt i 70'erne og siden da Hillberg været førende inden for udvikling og produktion af høj kvalitet letvægts telt.

Mere fra Hilleberg

Se alle Kuppeltelte

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!