Tarp 10 XP - ID: A037883

HillebergTarp 10 XP

Mere info

Mere om Tarp 10 XP fra Hilleberg

Hilleberg Tarp 10 XP yder god beskyttelse mod vind og vejr, uden at du behøver lukke dig inde.  Der er mange, som foretrækker at bruge en Tarp, når de sover udenfor, fordi den netop giver en følelsen af at være udendørs. Præcis hvor “udendørs” du har selv lyst til at være er helt op til dig, eftersom Tarpen giver dig rigtig mange valgmuligheder på det punkt. Faktisk, så er det kun din fantasi og adgang til materialer, som sætter grænsen. Brug din Tarp sammen med Hillebergs Bivanorak, og du har en velfungerede og let beskyttelse mod regn, blæst etc.

Du kan også benytte Tarpen sammen med dit almindelige telt og opnå en række særlige fordele. Slå Tarpen op over teltåbningen, og, vupti, så har du en dejlig luftig baldakin, der beskytter i regnvejr. Du kan også slå den op et stykke væk fra teltet og bruge den til at lave mad under, hvilket kan være en god idé, hvis der er bjørne i området og du ikke ønsker at blive overfaldet i søvne af en sulten bamse.

 

Hillebergs Tarp fås i to størrelser: Tarp 10 och 20 (tallene angiver deres respektive størrelser i m2). Begge modeller fås i både en ultralet og en mere kraftig XP udgave, hvor den lette er fremstillet i Kerlon 2500 og den stærke i Kerlon SP. Begge er slidstærke, silikonebelagte letvægtsmaterialer. Kerlon 2500 er nylon og Kerlon SP er polyester. Samtlige modeller er forsynet med ringe og lange barduner med bardunstrammere. Derudover er pakkeposen integreret
i selve Tarpen, hvilket gør op- og nedtagningen meget lettere og sikrer, at pakkeposen aldrig bliver væk.

  • Letvægtsbeskyttese mod regn, blæst etc.
  • Kan bruges som baldakin til dit telt.
  • Fremstillet i slidstærkt Kerlon.
  • Pakkepose integreret i selve Tarpen.
  • OBS! Stænger medfølger ikke!
Egenskaber for Tarp 10 XP:
Ydermål LængdexBredde: 350 x 290
Total vægt: 950 g
Vandsøjletryk oversejl: 55000
Udvendigt teltstof: Nylon
Tykkelse på udvendigt teltstof: 70 D
Belægning på udvendigt teltstof: Silikone
Teltene fra Hilleberg oplevede sin første solopgang i 1973. Det var da Bo og Renate Hilleberg lancerede det nye telt KEB, som den rejste med den indre og ydre telt samtidigt. Dette var helt nyt i 70'erne og siden da Hillberg været førende inden for udvikling og produktion af høj kvalitet letvægts telt.

Mere fra Hilleberg

Se alle Bivuak

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!