Windsack - ID: 21062

HillebergWindsack

Mere info

Mere om Windsack fra Hilleberg

Hilleberg Vindsæk er en letvægtslivsforsikring til når vejret pludselig og uventet slår om. Let og praktisk beskyttelse, som altid bør indgå i oppakningen til ture under kolde himmelstrøg. Hilleberg Red Vindsæk er selvskreven til vinterture i de svenske fjelde, men kan også være god at have med på steder, hvor der er risiko for, at vejret pludselig slår om. Uanset om du vandrer, står på ski eller klatrer, yder vindsækken fremragende beskyttelse mod regn, blæst etc. Når vejret tager til, tager du den bare ud af den lille pakkepose og kryber ind i den og holder en velfortjent pause eller får dig en bid mad. Grav en fordybning i sneen eller placer dig et sted med læ for at få det fulde udbytte af vindsækken.
Vindsækkens vigtigste funktion er som nødbivuak i vinterstorme. Det vind- og vandtætte materiale beskytter dig mod uvejret, samtidig med at den røde farve gør dig meget synlig, også fra luften. Vindsækken kan også bruges som en 3-personers bivuaksæk. I hårdt regnvejr yder vindsækken dog kun begrænset beskyttelse.
Vindsækken er både let og rummelig med plads til maks. tre personer. En lynlås med fire løbere gør det muligt at åbne vindsækken flere steder, så du kan skabe ventilation eller stikke hovedet ud. Den nederste kant er forsynet med snøre, så sækken kan lukkes sammen om fødderne. En sikkerhedsline forhindrer, at sækken blæser væk, når du kravler ind eller ud af den. Vindsækken kan også spændes ud vha. et par ski eller skistave, der placeres i en dertil indrettet lomme i sækkens øverste hjørne.

Specifikationer for Hilleberg Vindsæk:
 • Perfekt til vandreture i bjergene, hvor vejret kan slå om fra det ene øjeblik til det andet
 • Hurtig beskyttelse mod vind, regn og sne 
 • Vejer ikke ret meget og er nem at pakke sammen 
 • Tag sækken ud af opbevaringslommen og kryb ind i den - nemt og enkelt
 • Vindsækkens primære funktion er som nødbivuak for op til tre personer i alvorligt snestormvejr.
 • Den røde farve gør det let at få øje på sækken, også fra luften
 • Ved skybrud yder vindsækken kun begrænset beskyttelse
 • Sækken er forsynet med sikkerhedsline, der forhindrer, at den blæser væk i kraftigt stormvejr
 • Kan lukkes til omkring fødderne, så sne o.l. holdes ude
 • Materiale: Vandafvisende, vindtæt og åndbart materiale
 • Mål: 180 cm (bred) x 210 cm (høj)
Egenskaber for Windsack:
Ydermål LængdexBredde: 210 x 195
Total vægt: 580 g
Udvendigt teltstof: Nylon
Belægning på udvendigt teltstof: Silikone
Teltene fra Hilleberg oplevede sin første solopgang i 1973. Det var da Bo og Renate Hilleberg lancerede det nye telt KEB, som den rejste med den indre og ydre telt samtidigt. Dette var helt nyt i 70'erne og siden da Hillberg været førende inden for udvikling og produktion af høj kvalitet letvægts telt.

Mere fra Hilleberg

Se alle Bivuak

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!