Houdini

-
Houdini er et svensk outdoor brand som ligger allerforrest når det kommer til at effektivt performance design. Gør det godt, skub grænser, spil spillet og hav det sjovt - det er deres måde at leve på.

Houdini

(392 varer)

Gør det godt, skub grænser, spil spillet og hav det sjovt - det er Houdini måden at leve på. Houdini er et svensk outdoor brand forrest i feltet, sammen med en særlig blanding af videnskabsmænd, kunstnere, designere og eventyrere, flytter vi grænsen for hvordan udendørs tøj produceres. Alle Houdini produkter er designet med intentionen om at gøre en forskel for brugeren, for verden, nu og i fremtiden. Filosofien er less is more -og at alsidige produkter, minimalistiske designs og tidløs æstetik, skaber muligheder frem for begrænsninger. En væsentlig del af Houdini's produkter er blevet ændret fra en lineær til en cirkulær livscyklus. Det betyder at de fleste af deres produkter kan genbruges, og bruges til at skabe nyt tøj i et lukket genbrugssystem. For at forlænge levetiden yderligere og tilbyde alternative måder at bruge tøjet på, tilbyder Houdini også leje af tøj, salg af brugt tøj og reparation services. Sammen med deres kunder, genbruger Houdini, de lejer ud, reparerer og lægger fundamentet for en ny, smuk og bæredygtig udendørs industri.  

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!