Houdini

-
Houdini er det svenske firma, der besluttede sig for at redesigne friluftsindustrien fra bunden. De har brugt de sidste 25 år på at skabe bæredygtige alternativer. Sammen med en blandet gruppe forskere, kunstnere og eventyrere skaber Houdini sine tekniske, minimalistiske beklædningsgenstande, der hjælper dig at opdage verden uden at påvirke den negativt.

Houdini

(323 varer)

Gør det godt, skub grænser, spil spillet og hav det sjovt - det er Houdinis måde at leve på. Houdini er et svensk outdoor brand forrest i feltet, sammen med en særlig blanding af videnskabsmænd, kunstnere, designere og eventyrere, flytter de grænsen for hvordan friluftstøj produceres. Alle Houdini produkter er designet med intentionen om at gøre en forskel for brugeren, for verden, nu og i fremtiden. Filosofien er less is more -og at alsidige produkter, minimalistiske designs og tidløs æstetik, skaber muligheder frem for begrænsninger. En væsentlig del af Houdini's produkter er blevet ændret fra en lineær til en cirkulær livscyklus. Det betyder at de fleste af deres produkter kan genbruges, og bruges til at skabe nyt tøj i et lukket genbrugssystem. For at forlænge levetiden yderligere og tilbyde alternative måder at bruge tøjet på, tilbyder Houdini også leje af tøj, salg af brugt tøj og reparation services. Sammen med deres kunder, genbruger Houdini, de lejer ud, reparerer og lægger fundamentet for en ny, smuk og bæredygtig friluftsindustri.  

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!