Houdini

-
Houdini er et svensk outdoor brand som ligger allerforrest når det kommer til at effektivt performance design. Gør det godt, skub grænser, spil spillet og hav det sjovt - det er deres måde at leve på.

Houdini

(431 varer)

Gør det godt, skub grænser, spil spillet og hav det sjovt - det er Houdini måden at leve på. Houdini er et svensk outdoor brand forrest i feltet, sammen med en særlig blanding af videnskabsmænd, kunstnere, designere og eventyrere, flytter vi grænsen for hvordan udendørs tøj produceres. Alle Houdini produkter er designet med intentionen om at gøre en forskel for brugeren, for verden, nu og i fremtiden. Filosofien er less is more -og at alsidige produkter, minimalistiske designs og tidløs æstetik, skaber muligheder frem for begrænsninger. En væsentlig del af Houdini's produkter er blevet ændret fra en lineær til en cirkulær livscyklus. Det betyder at de fleste af deres produkter kan genbruges, og bruges til at skabe nyt tøj i et lukket genbrugssystem. For at forlænge levetiden yderligere og tilbyde alternative måder at bruge tøjet på, tilbyder Houdini også leje af tøj, salg af brugt tøj og reparation services. Sammen med deres kunder, genbruger Houdini, de lejer ud, reparerer og lægger fundamentet for en ny, smuk og bæredygtig udendørs industri.  

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!