Junior Power Houdi - ID: A059636

HoudiniJunior Power Houdi

Størrelseguide Mere info

Mere om Junior Power Houdi fra Houdini

Houdini's Classic Power Houdi i Polartec® Power Stretch® Pro er minimalistisk med alt hvad du behøver. Mange der bruger det siger, at det er vanedannende. Det er en teknisk fleecejakke med rent design, fuld bevægelsesfrihed, god fugtighedstransport og tørrer hurtigt. Det er multifunktionelt og passer også på bjerget som i byen. Elegant hætte og krave, som beskytter og opvarmer, en lang 2-vejs lynlås, der gør Polartec® Power Stretch® Pro er et syntetisk materiale, der giver et godt varme og vægtforhold og giver god fugttransport. Det er nemt at ventilere ekstra, når det er nødvendigt, et slidstærkt ydre, der gør det glat under et tørklæde. Den bløde inderside er behagelig, hvis den er direkte mod huden. Overfladen af stoffet er meget holdbar, hvilket forlænger tøjets levetid.
Materiale: 53% polyester, 38% polyamid 9% elastan
Egenskaber for Junior Power Houdi:
Materiale:
Lynlås: Fuldlængde
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Nej
Houdini er et svensk outdoor brand som ligger allerforrest når det kommer til at effektivt performance design. Gør det godt, skub grænser, spil spillet og hav det sjovt - det er deres måde at leve på.

Mere fra Houdini

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!