HoudiniMen's Power Houdi-2018

kampagne

  Men's Power Houdi-2018 - ID: A038425-2018

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Men's Power Houdi-2018 fra Houdini

  Power Houdi fra Houdini er en rigtig klassiker brugt og elsket af alt fra bjergguider til gartnere til cyklister. Power Houdin er en hooded fleeced sweater af slidstærkt Polartec Power Stretch Pro materiale, et fantastisk stof med et glat udvendigt og en varm, blød inderside. Trøjen er lavet af Polartec Power Stretch Pro. Den er blød, behagelig og næsten uforgængelig. Den høje krave og den tætte hætte er behagelig rundt om halsen og hovedet, og de udvidede ærmer med tommelfingre holder hænderne varme i kolde grader.

  Materialer
  57% polyester, 33% polyamid 10% elastan.
  Houdini er et svensk outdoor brand som ligger allerforrest når det kommer til at effektivt performance design. Gør det godt, skub grænser, spil spillet og hav det sjovt - det er deres måde at leve på.

  Mere fra Houdini

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!