Men's RollerCoaster Jacket - ID: A033053

HoudiniMen's RollerCoaster Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's RollerCoaster Jacket fra Houdini

RollerCoaster Jacket fra Houdini har alle de funktioner, du kan forvente af en skal jakke uden overdrivelse af unødvendige detaljer, i stedet er det mønster design der er i centrum. Skiløb, isklatring eller grave en snegrav, uanset hvordan du bevæger din krop, holdes jakken på plads. Herrestørrelser. To-punkts justerbar og hjelm kompatibel hætte og velcro-rem justering. Genbrugelige og fluorkarbonfrie membraner holder dig helt tør og frigør overskydende varme. Kombiner dette med vandafvisende lynlåse, tapede sømme og snelås, og du får en jakke, der får den mest vejrrige bjergguide udslettet i et smil. Genanvendelige fibre og Bluesign®-certificerede - RollerCoaster Jacket er en jakke at bære med stolthed.

Materiale
70% recirkuleret polyester, 30% polyester.
Egenskaber for Men's RollerCoaster Jacket:
Membran: Other
Vægt: 676 g
Hovedmateriale: Polyester
Houdini er et svensk outdoor brand som ligger allerforrest når det kommer til at effektivt performance design. Gør det godt, skub grænser, spil spillet og hav det sjovt - det er deres måde at leve på.

Mere fra Houdini

Se alle Skaljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!