Women's Activist Tee - ID: A038640

Ny!

HoudiniWomen's Activist Tee

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Activist Tee fra Houdini

Women's Activist Tee fra Houdini er en perfekt t-shirt til hverdagsoplevelser. Tøjet trækker vejret godt, tørrer hurtigt og skaber et tyndt lag med perfekt tempereret luft tættest på huden. Fungerer så godt som under skibakken som på en varm sommerdag.
Brug Activist Tee som opvarmet lag i skibakken eller som en afslappet t-shirt, når du lægger iskrem på en varm sommerdag. Fysens naturlige funktion holder dig komfortabel, og den passer til både løbetights og jeans.
Den fine merino-rulle sammen med bionedbrydelig Tencel gør ikke kun stoffet blødt, men også lugtfast og hurtigtørrende. Stingene er placeret, hvor de ikke er i vejen, hvilket giver en følelse af at bære næsten ingenting. Den fremragende åndbarhed af stoffet hjælper med at holde dig til en behagelig temperatur. 

Materiale: 60 % uld, 40 % lyocell
Egenskaber for Women's Activist Tee:
Knaplukning: Nej
Materialevægt: 170 g/m2
Pasform: Normal
Lavet i: Estland
Materiale: Merinould/Syntetisk
Bæredygtighed: EU Ecolabel
Fibre: 20 mikron
Mulesing-fri uld: Ja
Lynlås: Nej
Vægt: 132 g
Houdini er det svenske firma, der besluttede sig for at redesigne friluftsindustrien fra bunden. De har brugt de sidste 25 år på at skabe bæredygtige alternativer. Sammen med en blandet gruppe forskere, kunstnere og eventyrere skaber Houdini sine tekniske, minimalistiske beklædningsgenstande, der hjælper dig at opdage verden uden at påvirke den negativt.

Mere fra Houdini

Se alle T-shirts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!