Women's Desoli Tee - ID: A075772

HoudiniWomen's Desoli Tee

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Desoli Tee fra Houdini

Funktionalitet og komfort skabt af naturen selv, det er tanken bag DeSoli Tee fra Houdini. Den tynde t-shirt i 100% merinould holder dig varm og behagelig hele året rundt. Brug den, når du står på ski, klatring, cykling eller for hverdagen. Herrestørrelser. ”Det var ikke let at finde et rent merino uldstof, der opfylder vores høje standarder for funktionalitet, komfort og holdbarhed. Efter mange forskellige stofprøver, prototyper og feltforsøg landede beslutningen på Solid Merino, en australsk uld, der garanteres uden mulesing”. Skriver Houdini.
Merinould er en fantastisk varme regulator. Det holder dig varm, når det er koldt, ånder, når det er varmt og bevarer dets egenskaber, selvom det bliver vådt eller fugtigt. Det modvirker også naturlig dårlig lugt og forbliver frisk i længere tid end syntetiske materialer. Ubleget uld kan fornyes og er både genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt.

materialer

100% merinould.
Egenskaber for Women's Desoli Tee:
Materiale: Merinould
Knaplukning: Nej
Materialevægt: 150 g/m2
Materiale: Merinould
Lynlås: Nej
Vægt: 140 g
Flatlock sømme: Nej
Houdini er et svensk outdoor brand som ligger allerforrest når det kommer til at effektivt performance design. Gør det godt, skub grænser, spil spillet og hav det sjovt - det er deres måde at leve på.

Mere fra Houdini

Se alle T-shirts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!