Women's MTM Thrill Twill Pants - ID: A033040

HoudiniWomen's MTM Thrill Twill Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's MTM Thrill Twill Pants fra Houdini

Houdini's Made-To-Move-serie opgraderer følelsen af at bære tøj og til total bevægelsesfrihed, har Houdini udfordret mønsterdesignet.
Velegnet til bjergbestigning, skiløb og andre krævende bevægelsesmønstre. Resultatet er etn beklædningsgenstand, der er lavet til bevægelse og tøjet ikke spændt, men giver fuld bevægelsesfrihed.
MTM Thrill Twill Pants er et hurtigtørrende, bløde og slidstærke bukser i strippet design, perfekt til dage, når du på forhånd ikke ved, hvad du skal finde på efter arbejde, hvad enten du klatrer eller spiser på en eksklusiv restaurant. Materiale: 41% genanvendt polyester 38% polyester 21% Stretch polyester (PTT)
Egenskaber for Women's MTM Thrill Twill Pants:
Hovedmateriale: Polyester
Zip-off: Nej
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Antal lommer: 4 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Antal benlommer: 0 stk
Houdini er et svensk outdoor brand som ligger allerforrest når det kommer til at effektivt performance design. Gør det godt, skub grænser, spil spillet og hav det sjovt - det er deres måde at leve på.

Mere fra Houdini

Se alle Hverdags Bukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!