Women's Power Houdi - ID: A038423

kampagne
BLACK WEEK

HoudiniWomen's Power Houdi

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Power Houdi fra Houdini

Power Houdi fra Houdini er en rigtig klassiker brugt og elsket af alt fra bjergguider til gartnere til cyklister. Power Houdin er en hooded fleeced sweater af slidstærkt Polartec Power Stretch Pro materiale, et fantastisk stof med et glat udvendigt og en varm, blød inderside.
Trøjen er lavet af Polartec Power Stretch Pro. Den er blød, behagelig og næsten uforgængelig. Den høje krave og den tætte hætte er behagelig rundt om halsen og hovedet, og de udvidede ærmer med tommelfingre holder hænderne varme i kolde grader.

Materiale
57% Polyester, 33% Polyamid 10% Elastan.
Egenskaber for Women's Power Houdi:
Materiale: Syntetisk
Bæredygtighed: Bluesign
Lynlås: Fuldlængde
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Nej
Manchetter med tommelfingerhul: Ja
Houdini er det svenske firma, der besluttede sig for at redesigne friluftsindustrien fra bunden. De opdagede tekstilindustriens beskidte bagside for mange år siden og har brugt de sidste 25 år på at skabe bæredygtige alternativer. Sammen med en blandet gruppe forskere, kunstnere og eventyrere skaber Houdini sine tekniske, minimalistiske beklædningsgenstande, der hjælper dig at opdage verden uden at påvirke den negativt.

Mere fra Houdini

Se alle Mellemlagstrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!