Women's Power Houdi - ID: A038423

HoudiniWomen's Power Houdi

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Power Houdi fra Houdini

Power Houdi fra Houdini er en klassiker, der bruges til alt fra bjergguider til gartnere og cyklister. Houdin er lavet af Polartec Power Stretch Pro, et fantastisk materiale med et glat og slidstærkt ydre og en behagelig, luftig inderside. Den er så hård og holdbar, som den er blød og behagelig. Damestørrelser. Power Houdin er lavet af Polartec Power Stretch Pro. Stoffet er næsten uforgængeligt, men blødt, varmt og hyggeligt. Houdin passer perfekt under en skijakke i skibakken, som jakke, når du klatrer eller bare for en dag på arbejde. Forlængede ærmer med tommelfingerhuller holder hænderne og håndleddene varme, mens den høje krave og den høje hætte giver dig høj komfort i kolde vejrforhold.

Materialer
57% polyester, 33% polyamid, 10% elastan.
Egenskaber for Women's Power Houdi:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Fuldlængde
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Nej
Houdini er et svensk outdoor brand som ligger allerforrest når det kommer til at effektivt performance design. Gør det godt, skub grænser, spil spillet og hav det sjovt - det er deres måde at leve på.

Mere fra Houdini

Se alle Mellemlagstrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!