Women's Power Houdi - ID: A038423

HoudiniWomen's Power Houdi

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Power Houdi fra Houdini

Power Houdi fra Houdini er en klassiker, der bruges til alt fra bjergguider til gartnere og cyklister. Houdin er lavet af Polartec Power Stretch Pro, et fantastisk materiale med et glat og slidstærkt ydre og en behagelig, luftig inderside. Den er så hård og holdbar, som den er blød og behagelig. Damestørrelser.
Power Houdin er lavet af Polartec Power Stretch Pro. Stoffet er næsten uforgængeligt, men blødt, varmt og hyggeligt. Houdin passer perfekt under en skijakke i skibakken, som jakke, når du klatrer eller bare for en dag på arbejde. Forlængede ærmer med tommelfingerhuller holder hænderne og håndleddene varme, mens den høje krave og den høje hætte giver dig høj komfort i kolde vejrforhold.

Materialer
57% polyester, 33% polyamid, 10% elastan.
Egenskaber for Women's Power Houdi:
Bæredygtighed: Bluesign
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Fuldlængde
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Nej
Manchetter med tommelfingerhul: Ja
Houdini er det svenske firma, der besluttede sig for at redesigne friluftsindustrien fra bunden. De opdagede tekstilindustriens beskidte bagside for mange år siden og har brugt de sidste 25 år på at skabe bæredygtige alternativer. Sammen med en blandet gruppe forskere, kunstnere og eventyrere skaber Houdini sine tekniske, minimalistiske beklædningsgenstande, der hjælper dig at opdage verden uden at påvirke den negativt.

Mere fra Houdini

Se alle Mellemlagstrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!