Women's RollerCoaster Jacket - ID: A033029

kampagne

HoudiniWomen's RollerCoaster Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's RollerCoaster Jacket fra Houdini

RollerCoaster Jacket fra Houdini har alle de funktioner, du kan forvente af en skaljakke uden overdrivelse af unødvendige detaljer, i stedet er det mønster design der er i centrum. Stå på ski, isklatring eller grave en bivuak, uanset hvordan du bevæger din krop, holdes jakken på plads. Damestørrelser. Topunktsjusterbar og hjelm kompatibel hætte og velcrobånd justering. Genbrugelige og fluorcarbonfrie membraner holder dig helt tør og frigør overskydende varme. Kombiner dette med vandafvisende lynlåse, tapede sømme og snelås, og du får en jakke, der får den mest vejrrige bjergguide udslettet til et smil. fiber, genanvendeligt og Bluesign®-certificeret - RollerCoaster Jacket er en jakke til at bære med stolthed.

Materiale
70% genbrugt polyester, 30% polyester
Egenskaber for Women's RollerCoaster Jacket:
Membran: Other
Vægt: 598 g
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Stretch: Nej
Forstærket områder: Ja
Houdini er et svensk outdoor brand som ligger allerforrest når det kommer til at effektivt performance design. Gør det godt, skub grænser, spil spillet og hav det sjovt - det er deres måde at leve på.

Mere fra Houdini

Se alle Skaljakker

3479.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!