Men's Essential Zipper Hoodie - ID: A080410

kampagne

ICANIWILLMen's Essential Zipper Hoodie

Mere info

Mere om Men's Essential Zipper Hoodie fra ICANIWILL

Men's Essential Zipper Hoodie fra ICANIWILL er en langærmet trøje til herrer som passer til dine fritidsaktiviteter. Materiale: 74,2 bomuld, 25,8% polyester
Egenskaber for Men's Essential Zipper Hoodie:
Materiale: Syntetisk
Hætte: Fast
Historien om ICANIWILL begyndte med en simpel post-it-note. Da grundlæggeren Gustaf Ollas satte den op på spejlet i sit badeværelse i Uppsala i 2009, havde han ingen idé om, at det var starten på en lang og vellykket rejse. ICANIWILL er et simpelt mantra, en udfordring til dig selv og resten af verden. Jeg kan gøre det, og jeg kommer til at gøre det. Grundlaget for forretningsidéen var, at Gustaf bemærkede, at der var overraskende få virksomheder og mærker at vælge imellem, når det kom til nichen med træningstøj i forhold til den voksende fitness- og crossfit-verden. Han indså hurtigt, at der både var stort potentiale og flere muligheder. I 2014 flyttede han til virksomhedens første lokale og modtog sin første pakke med 100 tights - som hurtigt blev udsolgt. De 100 tights blev hurtigt 100 til, og spredningen gennem sociale medier i kombination med et enestående design satte hurtigt fart i forretningen.

Mere fra ICANIWILL

Se alle Trøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!